Személy

Banner Géza

műsorvezető, szerkesztő, szereplő

Hozzászólások

Amiel 2019 ápr. 18. - 19:25:41 Előzmény fáklyás menet
Teljes mértékben egyet értek!!!
Bár a hozzászólásod már évekkel ezelőtti, semmi sem változott, ami nagyon szomorú. Ezt a Banner Gézát ki kéne lőni onnan az űrbe! Ott sztárolhatná magát egyedül! Műsorvezetésre, riporterkedésre totálisan alkalmatlan, kontár, hozzánemértő troll!!!
Miféle dolog már a riportalany, a meghívott vendég szavába vágni, mondatát szándékosan félbe szakítani, nem hagyni elmondani, ami érdekelné a rádió hallgatókat!?! Ráadásul ez abszolút tiszteletlenség a másik, ill. a nézők felé is!!! És mindannyiszor ezt csinálja!!! Nem egyszer, nem kétszer, hanem mindig!
Túl sokat képzel magáról ez az ember, ahhoz képest meg semmit nem tud! Idegesítő, dilettáns!!! Ilyennek nem hogy fizetést nem adnék, azért a ***ért, amit csinál, de berugdalnám egy témába vágó iskolába is, lenne mit tanulnia!!!
Imó5 2018 júl. 31. - 10:34:12 Előzmény fáklyás menet
Igaz...
Géza Banner 2016 jún. 10. - 19:02:13 Előzmény fáklyás menet
...szomorú és releváns sorok...tessék kibróbálni a mûsorvezetést legalább egyszer és utána lehet bölcsködni...tessék, csak tessék!
1/10
fáklyás menet 2013 jún. 05. - 21:06:37 1/10
Tipikus példája a fontoskodva beszélõ, s ezzel saját alkalmatlanságát leplezni próbáló mûsorvezetõnek. A Kívánságkosárban nem érdekelt, de mióta hétfõtõl csütörtökig mindig õ - és csak õ - a Napközben mûsorvezetõje, hiába érdekelne a téma, sokszor el kell kapcsolnom róla. Azt hiszi, hogy attól érdekesebb lesz a mûsor, ha a vendégei szavába vág, pedig általában olyat kérdez, amit épp mondott volna az alany vagy valami hülyeséget. Meg az a lekezelõ hanghordozás...