Személy

Kubinyi Tamás

szerkesztő
  • Agora 8.2 szerkesztő szerkesztő

Hozzászólások

offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 15:12:50
Errõl az egészrõl ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=rS_VTsCDbIc
Meg Arany János Fülemüle verse: balfele üt, nekem fütyöl, jobbfele üt, nekem fütyöl!!
offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 15:07:55
A Kolorádó Kid c. filmben volt egy jelenet, amikor a fõszereplõ Juci (Iskiné) egy cukrászdában beszélget egy ávós nõvel (a szereposztása szerint ügyész). És úgy szólítja - "nagyságos asszony". A nõ rászól: "Itt ne szólítson így". Vajon mi a megfejtése annak, hogy Juci nagyságos asszonynak hívja az államügyészt? Két megfejtése lehet: 1. Juci takarít a nagyságánál, aki otthon megköveteli tõle ezt a megszólítást. De ha ez lenne a helyes megfejtés, akkor nem cukrászdában találkoznának. A másik: hogy a nõ a rendszerváltás elõtt is "nagyságos asszony" volt, és ezt Juci jól tudja. Ugyan miért volt a Horthy-korban a kommunista államügyész nagyságos asszony? Navajon miért?????
offtopic
kõmacska 2012 júl. 10. - 14:37:30 Előzmény Gábor 32
Kedves Barátaim!

Ma, 2012. július 6-án felbontotta a szerzõdésemet az Echo Tv, azt sem engedve, hogy a nézõktõl elköszönjek, ezért itt köszönöm meg mindenkinek, hogy az elmúlt öt év során társam

volt a rendszerváltás elkezdésében. Nem rajtunk múlt, hogy nem vittük végig az ügyet, de rajtunk múlik, hogy most ne hagyjuk abba.

Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka, elõször 2007-ben telefonált a Híradóba: "Nem akarok több Kubinyit látni a tévében" - és úgy lett. Másodszor a Duna Tv-ben fogtak rám fegyvert a Közügyeink címû mûsor letiltása és az Agora felszámolása során, melyekben a Horn-félék és bûntársaik ügyeit is taglaltam. Itt még a családomat is megfenyegette az ügynök, akirõl kiderült, hogy titokban óránként 50 ezer Ft+áfát fizetett neki a tv vezetése. A hangfelvétel, a lakcím, név és minden egyéb adat megadása ellenére a rendõrségnek nem sikerült azonosítani az elkövetõt és a bûncselekményt. Harmadszor most az ÁVÓSOK CÍMÛ FILM KOMMENTÁLT VÁLTOZATÁNAK A HONLAPOMRA KERÜLÉSE VÁLTOTT KI HEVES TILTAKOZÁST A MAZSIHISZ ÉS HOLDUDVARA RÉSZÉRÕL. Itt tartunk, ezen a helyzeten fogunk közös erõvel változtatni.

Készítette: Kubínyi Tamás
Forrás: Facebook
8/10
offtopic
Gábor 32 2010 jún. 06. - 21:45:08 8/10
Személyes nagy kedvencem!