Személy

Pataki Zita

műsorvezető
Született: 1973. november 1. (50 éves) (Magyarország, Abasár)
televíziós műsorvezető, riporter

Hozzászólások

Bonitó 2022 júl. 18. - 21:24:55
Pataki Zitával, mint az Rtl időjósával nem volt különösebb problémám. Nem volt a kedvencem, de az sem mondtam volna, hogy antipatikus. DE!
Láttam szerepelni a "Nyerő páros" c. műsorban! Olyan érzésem volt már az elején, hogy Pataki Zita úgy ment a műsorba, hogy szentül hitte, hogy ők fognak nyerni a párjával?! Lenézte társait. Nem gondoltam volna, hogy ennyire ki lehet ábrándulni valakiből pár hét után?! Mert, szerencsére a játékostársak kiejtették Zitáékat a játékból. Viszont a csatorna egy "átlátszó" csavarral, visszadugta őket?! Ami még egyszer sem fordult elő az előző évadok történetében!
Amikor megláttam a visszatérésnél Zita vigyorgó arcát, valamint a többi játékos döbbenetét, elkapcsoltam. Zitában olyan nagy volt a csalódásom, hogy a visszajövetele miatt nem néztem tovább a műsort. A férjével úgy bánt, mint egy hülye gyerekkel. Aki sajnos, irányítható, befolyásolható volt, és így együtt Zitával, nem ők voltak - és szerencsére nem is lettek - azok. Még akkor sem, ha visszadugták őket a játékba!   Zita a "lét és tudat" világában élő, kioktató, humor nélküli személyiségével - hiába akartam - , nem tudtam megbarátkozni.  Bizisten mondom, próbáltam félretenni az antipátiát, de nem sikerült.
A mórikáló pszichomókus nem hiába lett ennek a játéknak a nagy vesztese.
Természetesen ettől még lehet, nagyon kedves, szép, okos és aranyos, valakinek.  Nem is tisztem ítélkezni felette! De én így láttam napokon keresztül. Lehet, hogy volt némi forgatókönyv szaga a műsornak, de Zita akkor sem bújhatott ki a bőréből. Ráadásul, hiába juttatta vissza a csatorna, hogy legyen még ideje szépíteni magát és viselkedését, hogy magát kedvezőbb színben tüntesse fel, halott dolog volt, nem sikerült. Az embereket nem tudta megtéveszteni, más irányba terelni. Egy évadban sem volt senki ennyire antipatikus. A nyilatkozatából továbbra is az jön le, hogy nárcisztikus vonásaival, semmit nem látott be a műsor után sem. Derült ki a nyilatkozataiből. Kritikával nem lehet illetni őt, lepereg róla. Úgy, mint az eső a háztetőről az időjárás jelentésnél!
A fentiek okafogyottá váltak már tudom! De ha nem szerepelt volna a fenti reality játékban, akkor is azt írnám most, hogy Pataki Zita kiesett a pikszisből! Miért?! Azért, mert olyan rosszul beszél már, úgy elnyújtja a szavak végét, hogy rossz hallgatni, hogy muszáj tovább kapcsolni. Szomorú, hogy senki nem veszi észre a környezetében?!
További jó fórumozást Mindenkinek!
varpeter 2021 nov. 09. - 21:24:48
Kedveltem. Sokáig. Ma már hányingerem van, ha meglátom.