Színház

Operabeavató

előadás, 14 - 100 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az Operabeavató 2019/20-as évadában Mozart Don Giovanni című operája kerül terítékre.

2018 októberétől a Hatszín Teátrumban indult újra a népszerű beszélgetős koncertsorozat, az Operabeavató. A 2019/20-as évad teljes egészében Mozart Don Giovannijáról fog szólni, oly módon, ahogyan egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség.
Hogyan legyen a zene mindenkié? Hogyan legyen a színház mindenkié? El kell jönni egy Operabeavatóra és választ kapunk erre is. Csapatunk nem állít kevesebbet, mint hogy e két dolog - zene és színház - egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön mindenki?

Az évek óta sikerrel futó sorozat 2018 őszétől új otthonra talált a Hatszín Teátrumban. Nálunk minden megtörténik, aminek egy hagyományos operaelőadás során nem lenne szabad megtörténnie. A nézőket Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, az operai próbafolyamatba pedig Göttinger Pál rendező enged betekintést. A minden alkalommal egyedi, megismételhetetlen estéhez több díjjal kitüntetett, nemzetközileg is elismert operaénekesek társulnak.

Delta Produkció.

Koproducer: FÜGE Produkció
Grafika: Nemes Anita - nemessis

A(z) 6Szín előadása

Stáblista:

nov. 29.
  • 19:00
dec. 13.
  • 19:00
dec. 20.
  • Kisszínház
dec. 21.
  • 19:00

Hozzászólások