Színház

Szegény Dzsoni és Árnika

operett, magyar, 2017., 8 - 99 éves kor között

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Szegény Dzsoni és Árnika című előadásunk Lázár Ervin meséje nyomán készült, amely egy vándorútra kelő szerelmespár történetét meséli el. Az adaptációt Szirtes Edina Mókus semmivel sem összetéveszthető, szívet melengető, világzenei dallamai és a slam poetry világából érkező Závada Péter játékos dalszövegei teszik gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezetessé.

Új magyar ősbemutatónkat a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakos hallgatója, Szenteczki Zita rendezi diplomamunkaként, felvonultatva benne többféle bábtechnikát a klasszikus kesztyűs bábtól az óriás maszkig. A különleges produkcióban Gubik Petra, Kocsis Dénes és Papadimitriu Athina mellett Ottlik Ádám, Angler Balázs és Kovács Domokos e. h. is látható.

A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, de a kacsakirály és kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából kiderül az is, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes.

Közreműködnek: Agócs Nóra, Boldizsár Tamás, Bóna Gábor, Pacskó Dóra, Szkáli Edina, Hargitai Gergely/Kator Bálint, valamint: a Budapesti Operettszínház Zenekara

A(z) Budapesti Operettszínház előadása

Bemutató időpontja:

2017. május 9., Budapesti Operettszínház

Stáblista:

Szereplők

Százarcú boszorkány
Ipiapacs, Rézbányai Győző, Főszámolnok

Alkotók

ápr. 06.
  • Raktárszínház
ápr. 07.
  • Raktárszínház
ápr. 08.
  • Raktárszínház

Hozzászólások