Színház

A kaktusz virága

zenés vígjáték, magyar, 2015.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Julien nőtlen, szoknyapecér fogorvos. Stéphanie mogorva, maximalista asszisztensnő. Igor fiatal, helyét kereső reklámmodell. Antonia céltudatos, magabiztos lány. Egy kezdeti füllentés e négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja.

A kaktusz virága ízig-vérig francia vígjáték. Antóniának, a temperamentumos lánynak egy ugyancsak temperamentumos fogorvos, Julien a barátja. Julien szentül hiszi, hogy nem csak az orvosláshoz ért egyedül, hanem a nőkhöz is, akiknek szerinte a legfőbb életcéljuk, hogy pont őhozzá menjenek feleségül. Ezért egy zseniális trükkel biztosítja be magát. Azt hazudja Antóniának, hogy nős és 3 gyerek apja. Antónia azonban nem éri be a szavakkal, látni is akarja a feleségét. Julien kénytelen felkérni erre a szerepre az asszisztensnőjét, Stephanie-t.

Mulattató történet, fülbemászó zene biztos:
Ki ne ismerné Szenes Iván Nádas Gábor örökzöld zenéire írt sorait? " Az a jamaikai trombitás, egy jó fej nem vitás!"

A(z) Vidám Színpad előadása

Stáblista:

Hozzászólások

botta-melinda 2018 márc. 03. - 10:57:19
Götz Anna fõnyeremény a darabnak!
Az énekszámokat hosszabbra venném, ezek a zeneirodalom remekei!
És kéne egy kaktusz!
1/10
slacio 2018 jan. 13. - 21:48:19 1/10
2018.01.13-én néztük meg a Vidám Színpad elõadásában. Senkinek nem ajánlom, láttam már kevésbé jó darabokat is, de ez mindent alulmúl. Ilyen még nem volt, el kellett jönnünk a szünetben, nem láttam értelmét tovább szenvedni. Néha már nevettem kínomban. Õszintén mondom, én nem tudtam hogy ilyen van. Úgy éreztem magam, mintha a TV elõtt ülnék a 80-as években és a szilveszteri mûsort nézném. Jó lecke volt... :)