Színház

Ahogy tetszik

vígjáték, 2 felvonás, magyar, 2003.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kastélypark ezeréves fái alatt a néző izgalmas mesét láthat szerelemről, hűségről, hatalomról, cselszövésről, árulásról. Puskás Tamást idézzük: "Ez nem egy Rómeó és Júlia történet. Shakespeare a férfi és nő kapcsolatának minden vetületét felvonultatja. Ám a darab elsősorban arról szól, elérkezik a pillanat, amikor világgá kell mennünk, amikor többé már nem lehetünk gyerekek, s amikor minden félelmünk dacára vállalni kell a küzdelmet, ismerkedést a világgal, egy másik emberrel, és elsősorban önmagunkkal".

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2003. december 6., Centrál Színház

Stáblista:

Szereplők

Rosalinda
Le Beau - Jaques
Frigyes, Herceg
Ádám - Corinnus
Próbakő
Juci, II.udvarhölgy
Silvius, I. Udvaronc
Charles - Vili
Phoebe, I. Udvarhölgy
Denis, Csűrcsavar, Jakab

Hozzászólások

mulao 2010 szept. 08. - 05:34:30
Eszerint a link szerint is volt a Festetics kastélyban egy Ahogy tetszik c. elõadás, Ónodi Eszter fõszereplésével, ahogy én emékszem. Esküszön, hogy már tényleg nem értem, hogy akkor mi van, hogy itt miért nem ezek a nevek vannak kiírva, és Ónodi lapján sincs feltûnteve, hogy játszott ebben a darabban. Viszont az durva, hogy akkor olyan színészeket láttam színpadon, akirõl nem gondoltam volna. :)

http://keszthely.szinhaz.org/2003/szinlap.html
mulao 2009 júl. 26. - 20:21:21
Na, ezt most nem értem. Ha jól emlékszem, akkor 2003 nyarán volt, hogy láttam az Ahogy tetszik c. darabot, a Centrál Színház elõadásában, de a fõszereplõk mégis a Katonából jöttek, itt nem Ónodi Eszter van feltüntetve fõszereplõnek, pedig találtam egy kritikát, ami szerint valóban azok a színészek játszottak, jöttek le a darabban, akikre én emékszem, illetve a fényképen is õk vannak.A Katonából jöttek, haknizni.Õszintén szólva én már is emlékszem semmire, csak, hogy Ónodi Eszter lett volna a fõszereplõ meg, hogy egy erdõben játszódott a darab.Na mindegy.