Színház

Czukor Show

színmű, 90 perc, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

CZUKOR SHOW, az egyetlen élő megbeszélőshow

Mai műsorunk témája: Rendbe hozom a családomat.

Ezúttal öt vendéget várunk a stúdióba, a Bertalan családot. Az újraegyesítés kezdeményezője Erzsébet, akinek hat évvel ezelőtt megszakadt a kapcsolata egyetlen testvérével, Gyulával. Vendégünk lesz továbbá Gyula élettársa, Nóra, aki foggal-körömmel ragaszkodik elhidegült szerelméhez, majd Béla érkezik, Gyula barátja, aki szeretné Nórát meghódítani. Várunk egy meglepetés vendéget is, akiről a stúdióvendégek sem tudnak, Gyula alig felnőtt korú szeretője...
Hogy vendégeinknek sikerül-e megbocsátani egymásnak, és meghozni fontos döntéseket boldog jövőjük érdekében, az a műsorból kiderül.

A(z) Orlai Produkciós Iroda előadása

Bemutató időpontja:

2011. március 4., Orlai Produkciós Iroda

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Gabriella54 2011 máj. 13. - 08:39:56
Nem egészen értem azt, hogy "új bemutató" - már adták (ráadásul Jordán Tamás igazgatósága alatt, tehát az, hogy neki nem kell, picit fura!) a Nemzeti Színházban is! Láttuk, frenetikus, az, hogy a nézõkkel úgy bánnak, mintha tényleg egy kibeszélõ show vendégei lennének, külön telitalálat!
Azt azért megemlíthette volna a port.hu, hogy az elõadás Füst Milán 1914-ben (!) írt drámájának, a Boldogtalanoknak furcsa és keserû "átirata"
surviver 2011 máj. 12. - 21:31:42
Szombathelyen játszották nagy sikerrel,de Jordánnak nem kellett az évad legjobb darabja, így átkerült a fõvárosba- remélem, itt jobban értékelik ezt a méltán sikeres, dokumentum-jellegû elõadást.