Színház

Delirium

előadás, 2007.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A DELIRIUM az egyensúly keresése egy világban, amely egyre kevésbé van szinkronban a valósággal. Technikai nagyságrendjével, az emberi látásmóddal és kreatív erőivel átlépi a megszokott aréna előadás határait. A DELIRIUM mozgássá változtatja a zenét.

A Michel Lemieux és Victor Pilon alkotópáros ötletei és rendezése nyomán létrejött DELIRIUM sokarcú esemény, példa nélküli összhang, a modern zenei egyveleg és a lélegzetelállító akrobatika, a multimédia és a lenyűgözően gigantikus látványelemek egyesítése. Feldobva az energikus Cirque du Soleil ritmussal, a DELIRIUM show a látvány és a hangzás kavalkádjába repíti a közönséget.

DELIRIUM...
A Cirque du Soleil legemlékezetesebb zenei pillanatai által ihletve, Francis Collard producer/rendező René Dupéré, Benoit Jutras és Violaine Corradi zeneszerzők műveiből merít, és új életet lehel ezekbe a kiváló klasszikus darabokba. A hangszereket Robbie Dillon dalszövege kíséri, amely új, költői dimenziót ad a zenének. Az eredmény egy sajátos egyveleg ütőhangszer-vezérelt popzenéből, dallamos balladákból és világzene által inspirált ritmusokból. Merüljön el a DELÍRIUM varázslatos, misztikus világában.

A DELIRIUM élő multimédiás élmény, 36 művészből álló nemzetközi stáb közreműködésével: 6 zenész, 12 táncos, 6 énekes, 9 akrobata és 3 színész veszi birtokba a színpadot egy időben. Most először a Cirque du Soleil előadásának a dallamok, a zenészek és az énekesek a hajtóereje.

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások