Színház

Diploma előtt

romantikus vígjáték , 2 felvonás, 2023.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A darab Charles Webb regényéből készült, Calder Willingham és Buck Henry filmforgatókönyvének felhasználásával Barabás András fordítása.
Benjamin Braddock sokra hivatott fiatalember, éltanuló, kiváló sportoló, Amerika legjobb egyetemei tárt karokkal várják. Apja jómódú ügyvéd, medencés házban élnek Los Angeles kertvárosában. Ben ott áll a rá váró szép jövő kapujában, de képtelen belépni rajta. Épp csak lediplomázott és kiábrándult már szinte mindenből. Nem tudja, mit akar. A szülei életét groteszknek és értelmetlennek látja, esze ágában sincs apja nyomdokaiba lépni. Viszonyt kezd apja cégtársának és legjobb barátjának feleségével, Mrs. Robinsonnal. A titkos kapcsolat, az érett asszony figyelme, a testi szerelem felfedezése okozta kezdeti izgalom lassan alábbhagy, kínossá viszont csak akkor válik, amikor felbukkan Robinsonék lánya, Elaine, és a két fiatal egymásba szeret. Botrány botrányt követ, és Benjamin végre tudja, mint akar: Elaine-t.

A nagy sikerű, 1967-ben Dustin Hoffman és Anne Bancroft főszereplésével bemutatott Oscar-díjas film színpadi adaptációja.

A(z) Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Szereplők

Mrs. Robinson (Judith)
Mr. Robinson (Howard)
Apa (Frank)
Anya (Olive)
Vendég, Carl, Portás, Pincér, Transzvesztita

Alkotók

máj. 05.
  • 19:00
jún. 25.
  • 19:00

Hozzászólások