Színház

Disney on Ice - Mickey & Minnie csodálatos utazása

előadás, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Disney új produkciója egy páratlan utazásra hív Titeket! Egy páratlan utazásra a legszebb, legromantikusabb és legszórakoztatóbb mesék Disney hősökkel benépesített, varázslatos tájaira. Mickey és Minnie A Kis Hableány, Az Oroszlánkirály, a Lilo és Stitch és a Pán Péter lenyűgöző színhelyeire kalauzol el Titeket!

Az előadás minden jelenete zenével, varázslattal és izgalommal van tele, legyen szó Triton király csodálatos víz-alatti királyságáról, a Büszke Birtokon tett dzsungeltúráról Szimbával és Nala-val, Lilo és Stitch hawaii-i kalandjairól, vagy éppen a régi Londonban és Sohaországban tett kirándulásról Pán Péterrel és Csingilingel. Az egész egy szédítő show és egy káprázatos családi vakáció egyetlen hihetetlen estében. Sebastian, Szimba és Stitch bohóckodásaitól kezdve Pán Péter légi-kalandjaiig, rengeteg izgalom, humor és barátság szemtanúja lehetsz.

A show-ban egy díjnyertes, nemzetközi jégtánc csapat előadásában láthatjátok a lenyűgöző koreográfiákat, melyeket az egész család számára élvezetes Disney slágerek és egyéb rock & roll klasszikusok dallamai kísérnek.

Az alkotók ezúttal is felejthetetlen látványvilágot teremtettek. A szereplők szebbnél szebb, vagy éppen viccesebbnél viccesebb jelmezekben jelennek meg, mintha csak a filmvászonról léptek volna le a fényárban úszó jégszínpadra. Az est egyik csúcspontjaként pedig megjelenik Hook kapitány is társaival, több, mint 20 méter hosszú kalózhajóján.

Csatlakozz Mickey-hez és Minnie-hez, és meglátod, a varázslatos utazás során annyi fantasztikus zene, szépség, móka és kacagás részese lehetsz, hogy többé haza sem akarsz majd menni!

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Bemutató időpontja:

Hozzászólások