Színház

Eldorádó

előadás, 2020.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Piaci játék történelmi korokon át az életről.

A piacozó Monori jelmondata: “akinek aranya van, annak mindene van”… de mi váltható meg egy rúd arannyal: egy lány élete, az unoka jövőre, a vej lelépte…?

Vevők, árusok: Pálfi Gabriella, Szakos Viktória, Szende Nikoletta, Hajdú Ádám, Horváth Ádám, Mészáros Gergő, Pinke Jonatán, Torák Sándor Csongor.

A(z) József Attila Színház előadása

Bemutató időpontja:

2020. február 8., József Attila Színház

Stáblista:

Hozzászólások

9/10
A Jobbik Részem 2020 febr. 10. - 10:23:36 9/10
A darab (Bereményit dicséri) 10-es. A rendezés (Funtek) is 10-es. A történet is 10-es. Monorit alakító Csankó Zoltán is 10-es. Annyival jobb a többi színésznél, h néha zavaróan lejátssza a többieket. A felütés és a lezárás kifejezetten pozitívan patetikus lehetne, csak a hangot nem sikerült megtalálni hozzá. Amikor olyan erdélyi gyökerű énekesnők vannak a társulatban, mint Fazakas Júlia, akkor most még nem késő előadót cserélni... Ez Poszt nagydíjas előadás lehetne, de ahhoz egy-két mellékszereplőt cserélni kellene és az énekes számokat egy autentikus hangra bízni... és végül gratula, h ebben a színházban van a legszínesebb kulturális kínálat, ahol láthatóan nem a belterjes színházi világnak vagy a kritikusoknak, hanem a nézőknek készülnek a darabok.