Színház

Fire Quartett

cirkuszi előadás, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az ember kollektív tudatalattija mélyén ott rejtőzik a félelem a tűztől, a legpusztítóbb elemtől. Az előadás erre a belső ösztönre hatva kápráztatja el a nézőket. Könnyed, légies táncra hívjuk az egymást kergető tűzgolyókat és lángoszlopokat, tüzes illúziókkal, bravúros zsonglőrmutatványokkal és akrobata jelenetekkel bűvöljük el közönségünket.

A Tűzmadarak zsonglőrcsoport 2000-ben alakult. Külföldi fellépéseik Európa minden országában szórakoztatták a közönséget, de az Egyesült Államokban, közel-keleti országokban, Indiában is megfordultak.

Fennállásuk óta több mint 2000 előadásuk volt világszerte, melyekben mindig a technika, a látvány és a művészi önkifejezés harmonikus egyensúlyára törekedtek.

Elsődleges műsoraik a tűztánc show-k, melyekben egyedülállóan ötvözik az akrobatikát, a tűztáncot és innovatív eszközökkel, látványos effektusokkal kápráztatják el közönséget.
A mai ember igénye túlmutat a klasszikus cirkuszi előadásokon, így több újcirkuszi és cirkuszszínházi darabban közreműködtünk, illetve saját tűzszínházi előadásokat is színpadra vittünk.

2008-ban más artistákkal összeállva megalapítottuk a FreakFusionCabaret nevű formációt.

A(z) Tűzmadarak előadása

Hozzászólások