Színház

Flamenco Show Sevillából

táncelőadás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A  flamenco köztudottan Spanyolország déli részéről, Andalúziából származik. A legtöbb művész úgy nyilatkozik a flamencóról, mint életstílusról, mely nem más, mint eszköz megérinteni és interpretálni a mindennapos létezést. Így élheti át az előadó és a közönség a "duende-t", varázslatot, a lélek pillanatát.
A La Kati Compania Flamenca tagjai neves spanyol művészek. Juanma Zurano sevillai flamenco táncos az Eva Yerbabuena társulat fő táncosa volt, Inhof Katalin "La Kati" koreográfiáival és előadásaival sikeres eredményeket ért el Nemzetközi Táncfesztiválokon, Manuel Alejandro Montero flamenco gitárművész és Juan Farina flamenco énekes számos nagydíjat nyert rangos Flamenco Fesztiválokon.
Az előadás az autentikus flamenco jegyeit őrzi, s felvonultatja a flamenco különböző stílusait (alegrías, soleá, tangos stb.) Az előadás egyszerre tartalmaz flamenco tánc show, táncszínházi elemeket, amiről nem csak a remek és virtuóz szólótáncosok, hanem egy gyönyörű hölgykoszorúból álló tánckar is gondoskodik. A produkcióban ismert magyar zenészek is közreműködnek.

A(z) Millenáris előadása

Stáblista:

Hozzászólások