Színház

Hajmeresztő

bűnügyi játék, 2 felvonás, magyar, 2016.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Mit tehet egy talpraesett nyomozópáros, ha szinte az orruk előtt gyilkosság történik, de képtelenek a lehetséges négy gyanúsítottra rábizonyítani a bűntettet? Természetesen segítséget hívnak! Igen ám, csakhogy ez egy színdarab, és az a fránya szerző csak hat szerepet írt a műbe.

Sebaj! Itt van, ha kell, több száz szemtanú a nézőtéren! Mindent láttak, mindent hallottak. Legyenek tehát a nézők a nyomozósegédek! Vallassanak, kombináljanak, keressenek bizonyítékot és szavazzanak, hogy szerintük ki a leggyanúsabb! A mesterdetektíveknek pedig nincs is más dolguk, mint fülön csípni a gyilkost! Természetesen minden este mást, hiszen a néző szava szent, a Hajmeresztő sztorija pedig olyan tökéletes, hogy bárki lehet a tettes! Minden este az vallja be a gyilkosságot, akit leginkább sarokba szorított a színházi közönséggel kibővített nyomozó csapat!

Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Most Ön is megteheti! Ráadásul fergeteges színészi alakításokat és kacagtató poénokat is kap. Kell ennél több egy szórakoztató estéhez? Jöjjön el, legyen a játszótársunk, töltsön velünk két feledhetetlen órát a Hajmeresztő hajszalonban! Fejmosást nem kap, de a kedvét minden bizonnyal feltupírozzuk!

A(z) Veres 1 Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások