Színház

Hitted volna?

színmű, magyar, 2013.

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből. Ekkor toppan be Herman, néhai férjnek barátja, és képtelen ötelettel áll elő. Az egész egy agyrém, merő képtelenség, ráadásul röhejes. Vagy mégsem? Míg telnek az utolsó dobozok, sok kérdésre kerül válasz: menni vagy maradni, megszokni vagy megszökni, kockáztatni vagy biztosra menni?

A(z) Orlai Produkciós Iroda előadása

Bemutató időpontja:

2013. október 3., Orlai Produkciós Iroda

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

6/10
kecsup 2023 ápr. 09. - 16:33:51 6/10
Nagyjából vicces volt, bár én annyira nem sokszor nevettem, mert a poénok nem voltak frissek. Kern kernes stílusban játszott, Hernádi meg hernádisban. Igazából, ha valaki ennek a két színésznek a sztereotipikus kliséjét akarja látni egy darabban, annak ideális választás. Számomra nem nyújtott a színészek teljesítménye többet, mint amit a tévékben eddig láttam máshol tőlük. Nem volt semmi eredetiség a játékukban.
10/10
M41 2150 2015 nov. 05. - 21:54:15 10/10
Csak az elõttem szólót ismételhetem: Fantasztikusan jó elõadás!!! Kern hozta a tõle megszokott kimagasló játékát, és Hernádi játéka is zseniális volt! Nekem még Ficzere Béla és Jeges Krisztián egyszerû mellékszerepe is nagyon tetszett.
Az egész elõadás 10/10!!!!!
Nagy élmény volt!!! :)
gulyasi 2015 ápr. 10. - 15:39:00
Szerintem is fantasztikus volt az elõadás. Hernádi játéka kimagasló volt. Közel ültem a színpadhoz, ezért volt szerencsém az arcjátékát is látni. Csodálatos, hiteles, lenyûgözõ, elragadó. Kern hozta saját magát, Tõle azt a kimagasló játékot kaptam, amit megszoktunk, de Hernádi még egyszer - csodálatos volt. A darab könnyed, de voltak pillanatok, amelyek elõhoztak elgondolkoztató dolgokat, az apa és a fiú viszonyára gondolok. Végig nevettem. Felhõtlen kikapcsolódást nyújtott. Köszönöm az élményt.
6/10
Marcus66 2015 márc. 31. - 14:56:14 6/10
Eltelt kb. két hét, mióta láttam ezt a darabot, aztán ma a színházi programot böngészvén megint ráakadtam. Jéé, játszik Kern és Hernádi? És akkor ugrott be, igen, ezt nemrég láttam.
A lényeg, hogy épp ennyire felejthetõ a darab. Megnézed, itt-ott mosolyogsz rajta, megállapítod, hogy a két fõszereplõ rutinból nem volt rossz, aztán két hét múlva nem hogy poént nem fogsz tudni említeni belõle, még azt sem fogod tudni, mirõl szólt.
Ja igen, még egy emlék: lógott a konnektor a falon.
10/10
sub_rosa 2014 ápr. 13. - 20:58:11 10/10
Nagyszerû elõadás, igazi jutalomjáték Hernádinak és Kernnek, és nagyon jó szórakozás a nézõnek. Könnyed, humoros, idõnként felhõtlenül, idõnként könnyesen kacagtató darab, ami megérinti a lelket, hiszen elõbb utóbb a párkapcsolatban élõk felét eléri a szeretett tars elvesztése, egy 60 körüli férfi és 56 eves nõ történetét meséli el a darab. Kitünõ, ajánlom.