Színház

Kortalan kortárs - MEGSZÁLLOTTSÁG

előadás, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kortalan Kortárs Fodor Annamária, Herczeg Adrienn és Járó Zsuzsa előadássorozata a Mozsár Műhelyben.

Az előadássorozat új részét "Megszállotság" címmel mutatják be áprilisban. A három színésznő ötletéből született sorozat áprilisi előadása során Bereményi Géza, Bodor Johanna, és Tóth Kriszta írásai hangzanak el. Az est folyamán Szily Nóra kérdéseire válaszol a három színésznő és az előadás vendége, Novák Péter.

Az előadások során olyan kortárs magyar szövegeket visznek színpadra, melyek egyébként talán sosem kerülnének így terítékre. Esszéket, novellákat, tárcákat mondanak, énekelnek, sírnak és nevetnek, miközben a képzőművészet, a film és a zene is megjelenik. Minden előadást csak egyetlen egyszer adnak elő a művészek.
Az első felvonásban az eseményre külön, a témában felkért művészek munkáiból összeállított kortárs szövegek feldolgozását láthatjuk. Van köztük olyan iró vagy költő, aki kifejezetten erre az estére ír valamit. Akad olyan is, aki korábban nem publikált művét hozza nyilvánosságra. A második felvonásban Szily Nóra kérdezi az aznapi témáról és sok minden másról a három színésznőt és egy meghívott vendéget.
Áprilisban az előadás hívószava a "MEGSZÁLLOTTSÁG"
Az előadáson elhangzanak Bereményi Géza, Bodor Johanna, és Tóth Kriszta írásai.

Áprilisi vendég: Novák Péter

A(z) Mozsár Műhely előadása

Bemutató időpontja:

2017. április 6., Mozsár Műhely

Hozzászólások