Színház

Krétakör - 2013

előadás, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az újjáalakulás 5. évfordulóján, hagyományosan a MU Színházban tart a társulat évindító rendezvényt, ahol idei terveikről tartanak élő beszámolót, illetve levetítik a tavalyi év külföldi, hazai közönség számára mindeddig elérhetetlen produkcióiból készített filmes feldolgozásaikat. Az este során először lesz látható:
- Noeplanete című, Schilling Árpád által írt és rendezett, a párizsi Theatre National de Chaillot nagyszínpadán bemutatott, jelenleg turnén utazó, különleges előadásunk elkészültét feldolgozó dokumentumfilmünk. Így kínáljuk fel itthoni közönségünk számára a Magyarországon nem látható produkciónk izgalmas háttértörténetének megismerését.
- illumiNation című, a tavalyi Berlini Biennálén bemutatott politikai fórum-játékunkból készítettünk fél-fikciós mozink, hogy a bőséges hazai sajtótudósítások után személyesen is lehetőség legyen az eseményről véleményt formálni.
- A papnő című, nagysikerű előadásunk 2012-ben több országot is érintő turnén járt, amit forgatócsoportunk is lekövetett: a résztvevő gyerekek tapasztalatait különleges formanyelvet használva rögzítettük.
- jp.co.de című nagyjátékfilmünk korábban nem látott jelenetekkel rövidült kisjátékfilmes formába, ami így most teljesen új olvasatot kínál nézőinek. Ismeretlen oldalak a Gát család krónikájából - Krízis fanatikusok számára egyenesen kötelező!

A(z) Krétakör Produkció előadása

Hozzászólások