Színház

Likvidátor, a felszámoló

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kortárs moralitásjáték 3 felvonásban

A darab írója és rendezője, Formanek Csaba a középkori moralitás műfaját gondolta újra, és helyezte mai környezetbe. Főhőse, a hóbortos Olivér egy napon elbizonytalanodik, hogy hány éves és hogy vajon van-e felesége. Közben álmaiban egy titokzatos alak, a Likvidátor látogatja meg, és listákat készít az emlékeiről. Olivér útnak ered, hogy gyógymódot találjon háborgó tudatállapotára, és hogy megszabaduljon a nyomában lihegő felszámolótól.

Sikerrel járhat-e korunk embere, ha újra szeretné teremteni az önmagáról alkotott képét? Lehetséges-e új sorsot építeni magunknak? Az öntudat legmagasabb szintjén képesek vagyunk-e irányítani a világot? S végül mit látunk, ha belenézünk a tükörbe az elszámolás napján?

A komédia és a dráma, a burleszk és a mágikus realizmus elemei keverednek az előadásban, és sok apró elemből lassanként egy korszakokon átívelő, nagyszabású önéletrajzi regény bontakozik ki.

DÍSZLET: Debreczeni Imre; Vendégfestők: Horváth Roland, Pinczés József; Festősegédek: Lakó Dorka, Onozó Csenge, Szécsi Ödön, Szalontai Csenge, Gerhát Gyöngyvér, Hakstol Sára; Akvárium: Mór Dávid

ZENE: Hoppál Mihály BassPoetry; Zenészek: Borzsák Kamilla fuvola, harmonika; Süle Ferenc ütőhangszerek, dob; Kovács Misi, ének, hangmérnöki munkák; Hoppál Mihály BassPoetry: gitárok, basszusgitár, ütőhangszerek, zenék, zenei rendezés; Beatbox konzulens: Futó Ádám RunnAir

ASSZISZTENS: Döbrönte Zsófi, Perényi Luca, Porubszky Ági

Stáblista:

Hozzászólások