Színház

Lulu

zenés vígjáték, magyar, 2012.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A darab főhőse Lulu és barátja kedvelik a könnyű életet és a könnyed izgalmakat. Egy furfangos játékkal nem kevés pénzhez jutnak. Hogy azt meg is tudják tartani, menekülve a valós tulajdonosoktól, egy "balek" lakásába törnek be, hogy ott elrejtsék. Közben váratlanul hazajön a házigazda és annak rendőrfelügyelő barátja, aki a szomszédban lakik, amazon feleségével. Ezzel aztán elindul a fergeteges tévedések játéka, szerelemmel, zenével és a mára már klasszikusnak számító Fényes - Szenes slágerekkel.

A(z) Ivancsics Ilona és Színtársai előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

Szilvia Szentmártoni 2015 aug. 11. - 11:04:35 Előzmény kistotó
Sajnos, teljesen egyetértek. 2015 nyarára sem változott ezek szerint semmi. Látni kellett volna a sok szomorú, esetleg megdöbbent arcot elõadás közben. Hátul ültünk, nem egy alvó embert is láttunk a bohózat (!) közben. Kár érte! Sokkal többre számítottunk.
2/10
kistotó 2012 jún. 24. - 09:16:00 2/10
Talán a történetben van némi eredetiség, de a színpadra vitel úgy rossz, ahogy van. Ripacskodás, harsánykodás, gyenge énekhangok, affektálás 1000-rel. Hakni vót ez javából. Még a Koltai úr játéka is... Egyedül a zenekar nem süllyedt erre a színvonalra :)