Színház

Mágnás Miska

operett, 3 felvonás

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Képzeljünk el egy egészen más világot. A régi Magyarországot, ahol a gazdag és politikailag befolyásos emberek bármit megtehetnek, nem vonják őket felelősségre.

Ahol a gigantikus állami beruházások nem a lakosság, vagy ha úgy jobban tetszik, a nép, a haza, hanem a helyi kiskirályok érdekeit szolgálják. És amit még nehezebb, képzeljünk el egy olyan Magyarországot, ahol vannak megvesztegethető emberek, ahol egy jó svádájú, suttyó parasztfiúból egy este alatt ünnepelt mágnás lehet, és ahol nem az számít, hogy ki vagy, hanem hogy honnan jöttél.

Még rágondolni is elképzelés. Ne is gondoljunk rá! Helyette öltözzünk ki szépen, és nézzük meg az SZFE IV. Éves osztályának vizsgaelőadását!

Osztályvezetők: Jákfalvi Magdolna és Tárnoki Márk.

Szereplők: Gloviczki Bernát, Jeney Luca, Kádár Kinga, Kanyó Kata, Katona Péter, Koós Boglárka, Kuttner Bálint, László Gáspár, Lelkes Botond, Mechle Christian, Mosolygó Sára, Pásztor Dániel, Szécsi Bence, Jakab Balázs, Ujvári Bors, Barna Lilla, Jordán Flóra, Kárász Emese

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
moodpedro@gmail.com 2022 jan. 30. - 23:54:47 10/10
Ha ugyanazt szeretnéd látni, mint mondjuk az Operettben... akkor valószínűleg csalódás lesz. Láttam néhány mogorva nyugdíjast távozni a második szünetben. (És egyébként is csak nagyjából olyan félház volt, ami talán részben a covidnak köszönhető)

Én viszont szeretem néha leporolva látni a régi remek darabokat. Egy ilyen "újragondolást" lattam ma megfejelve a főiskolás tűzzel és jónéhány olyan fiatallal, akikkel minden bizonnyal még találkozni fogunk az elkövetkező években, és ezzel olyan katartikus élményt okoztak, hogy szédelegve mentem hazafelé! SZÁMOMRA AZ ILYEN ELŐADÁSOK MIATT ÉRDEMES SZÍNHÁZBA JÁRNI IGAZÁN!