Színház

Mi jöhet még?! (Anything Goes)

musical, magyar, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Cole Porter: AnythingGoes cím darabja óriási sikert aratott szerte a világban. Cole Porter a 20-as évek Amerikájánakegyik leghíresebb dalszövegírója és zeneszerzője. A nevével fémjelzett darab azegyetlen '30-as évekbeli musical,amelyet azóta is rendszeresen játszanak avilág számos pontján. A zeneszerző legnépszerűbb dalai kerültek bele ebbe abolondos vígjátékba. Az "I Get a Kick Out of You", "You're the Top", "It'sDeLovely" vagy a címadó dal több mint hetven éve örvendenek változatlan népszerségnekolyan eladók tolmácsolásában, mint Frank Sinatra vagy Bing Crosby.

Üdvözöljük a fedélzeten!
Az Amerikából Angliába tartó S.S American nevű luxushajó fedélzetén játszódó musical a XX. századi zenés színház talán legmeghatározóbb egyéniségének, Cole Porternek ragyogó darabja.

Bemutató időpontja: 2008. június 20., Bakáts téri Szabadtéri Színpad

A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

2008. október 31., Magyar Színház

Stáblista:

Szereplők

Reno Sweeney (hittérítőből lett szexi dizőz)
Hope Harcourt (csinos fiatal hölgy)
Evangeline Harcourt (az anyja, özvegyasszony)
Lord Evelyn Oakleigh (dúsgazdag angol)
Elisha Whitney (rövidlátó iparmágnás)
Billy Crocker (Whitney ifjú alkalmazottja)
Tejbetök Martin (balszerencsés gengszter)
Erma (a macája)
Első tiszt

Hozzászólások

murron 2008 jún. 22. - 11:33:51 Előzmény virginiaWoolf
Rettenet. Erõsen gondolkoztunk, hogy szünetben hazamenjünk, végül maradtunk, 90%-ban a zene miatt, ami elsõosztályú. Dehát végsõ soron azt nem tudták elrontani. Senkinek sem javaslom az elõadást, a színészeket sajnálom, a szöveg tele van izzadságszagú poénokkal, amin csak kínosan feszeng az ember.
virginiaWoolf 2008 jún. 20. - 07:51:51
Hüse Csaba hozza a szerepét, de az elõadást a kollosszálisan játszó Cserna Antal menti meg!!!!! Csernának köszönhetõen egy kellemes nyár esti kikapcsolódásnak nevezhetõ az elõadás!!!! Cserna Antal isteni Tejbetök Martin!!!!!!!!!!!!!!!!!:)