Színház

Nyamvadásgátló varázsszerek

előadás

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A “Hogyan ne dögöljünk meg?” című nagysikerű előadássorozat után megújult tematikával várja a nem-nyamvadni vágyó kedves érdeklődőket. A “nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat minket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba, betegségbe dönt minket hacsak nem fejlesztjük ki belső védekező erőinket, szellemi, lelki ellenállóképességünket. Szerencsére vannak “varázsmódszerek”, amelyek az ősi tudásra támaszkodnak, és a mai élet körülményei között is, a mindennapokban használhatóak. Ehhez gyakorolnunk kell! Ez az előadás a gyakorlatokról szól.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

ZoeMama 2023 márc. 20. - 15:20:18 Előzmény Fepe
Kedves Fepe! Nyilvánvalóan semmit nem értettél meg az előadásból. Ezért egészen nyugodtan elmehettél volna; ez Laár Andrást a legkevésbé sem zavarta volna. Kívánom Neked, hogy egyszer eljuss arra az értelmi szintre, hogy megértsd a súlyát és a jelentőségét az előadásnak. A létező legértékesebb ajándékot nyújtotta át Laár András a közönségének, de ezt csak azok értették meg, akiknek eléggé nyitott a gondolkodásuk. Te még nagyon messze vagy ettől. Őszintén kívánom Neked, hogy megnyíljon az elméd és megismerd a lelki béke és a tartós földi boldogság egyetlen forrását.
1/10
Fepe 2023 jan. 07. - 16:03:32 1/10
Laár Andráshoz méltatlan, összeszedetlen hablatyolás. A humort éppenhogy csak érinti. Inkább hasonlít egy négyszemközti beszélgetéshez, mely olyan témákat, nézeteket érint, amelyek engem egyáltalán, legalábbis ebben a formánban, nem érdekel. Persze, ha ez egy négyszemközti beszélgetés lett volna, akkor tudtam volna terelni a beszélgetést más irányba.
Az öt perces "légzésgyakorlat", amikoris Ő a színpadon ülve, csukott szemmel "lélegez" és nekünk nézőknek is ezt kell (kéne) tennünk, talán az "előadás" igazi mélypontja volt.
Csakis Laár András iránti tiszteletből és eddigi életművének elismerése miatt, nem álltam fel és hagytam ott az egészet.