Színház

PRAH

előadás, magyar, 2007.

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Mindannyian arra várunk, hogy egyszer csak ránk mosolyog a szerencse. Sokan közülünk hétről hétre öt számban, öt kicsi ikszben bízunk; és abban reménykedünk, hogy hátha a mi számainkat húzzák ki. Előre eltervezzük, hogy ha nyernénk, mire költenénk a pénzt, kinek adnánk belőle, hogyan gazdálkodnánk vele.
A Prah két szereplőjével, egy házaspárral megtörténik az, amiről a legtöbben csak álmodunk: öttalálatosuk van a lottón. Álmodozni könnyű, örülni viszont nehéz. A házaspár sem tud mit kezdeni az ölébe hullott lehetőséggel: hisz már nem vásárolhatják vissza az elmúlt éveket, és már nem válthatják meg a közös jövőjüket sem. Hirtelen nem tudják mitévők legyenek, de amíg gondolkodnak, tervezgetnek - biztos ami biztos - egy régi, jugoszláviai nyaralásból hazahozott kakaó-prahos, azaz kakaóporos dobozba süllyesztik a nyertes szelvényt.

A(z) Radnóti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2007. április 29., Radnóti Színház

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

10/10
pittim 2009 máj. 21. - 14:35:38 10/10 Előzmény Szaki_66
Jóóó! Mai téma, ismerõs mondatok, ajánlott!
Szaki_66 2007 nov. 16. - 13:26:18
Ez is igen! Van mondanivaló, igényes színészi játék, szóval érdemes megnézni! Utána pedig elgondolkodni azon, hogy bár tudjuk, hogy ami elmúlik, az nem tér vissza, de vajon így élünk-e?