Színház

Prostitúció

előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A Prostitúció címet viselő előadás természetesen nem a prostitúcióról szól, abban az értelemben legalábbis semmiképp, ahogy ez a bűnügyi rovatokból és/vagy az éjszakai életből ismeretes. A négy, egymástól független jelenet egymáshoz nem kötődő történeteket mutat be, melyek szereplői tanácstalanul próbálnak (jobb) helyet találni magunknak a világban, ahol bármi bármikor áru tárgyát képezi,talán csak az ár kérdéses.

Valaha jónevű koreográfus, önérzetének feladásával munkát keres egy call girl-hálózatnál. Tanácstalan fiatal prostituált ügyfelével próbál értelmezni néhány mondatot, amit egy térítő szekta prospektusában olvasott. Drogfüggő lány próbál a dílerétől, valahai középiskolai rajongójától ingyen szerhez jutni.

Óvodás mesél boldogan játszótéren talált új ismerőséről.

A Tompos Kátya és Kocsis Gergely által játszott karakterek egymásra sem hasonlítanak, másokra pedig végképp nem. Minden a fantázia szüleménye. Ahogy az életben ez egyébként is megszokott.

Egy jelenet Bernhard Studlar rendezésében 2015-ben már szerepelt a bécsi Theater Nestroyhof műsorán, de jelen formájában a színdarab ősbemutató, még nem került közönség elé.

A(z) FÜGE Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2016. január 10., FÜGE Produkció

Stáblista:

Szereplők

Nő, II. Nő, III. Nő, kislány
Férfi, II. Férfi, III. Férfi

Alkotók

Hozzászólások

10/10
sehon 2019 szept. 29. - 15:13:30 10/10
huh, nagyon nem értek egyet, pont ellenkezőleg gondolom. Biztos, hogy ezt az előadást nézte? almasij
1/10
almasij 2018 nov. 12. - 19:17:10 1/10
kritikán aluli, bosszantó semmi. ócska írás, nulla rendezés, két (másban jó) színész, ebben nem tudnak semmit sem nyújtani. ha nem legbelül űlök, a darab közepén elmenekülök.
8/10
doktormacko1 2016 jan. 11. - 22:37:24 8/10
8 / 10 Ez egy olyan produkció volt , aminek le kell egy kicsit ülepednie. Elõljáróban csak annyit , akinek van szabad másfél órája nézze meg.