Színház

Second Life, avagy Kétéletem

előadás, 2018.

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

A(z) Orlai Produkciós Iroda előadása

Bemutató időpontja:

2018. április 21., Orlai Produkciós Iroda

Stáblista:

Hozzászólások

9/10
Nagy Gargantua 2019 máj. 12. - 21:55:24 9/10 Előzmény lidoda
Igen, remek volt.
Az hogy végül is mi volt igaz, mi volt kicsit színezve, rejtély marad. A történet folyása, a monológok, a világunkra adott reflexiók, az alakítások azt az élményt hozzák, amiért érdemes színházba menni.

9/10
lidoda 2019 febr. 21. - 21:25:02 9/10
Azért regisztráltam, hogy leírhassam, mennyire tetszett az előadás - azt hiszem, ez mindent elmond. Remek volt. Valami habkönnyűre számítottam, de egyáltalán nem volt az. Bár egyik pillanatban még nevetsz a poénokon, a következőben torkon ragad a történet, és lehengerel. A színészek zseniálisak, és annyira hitelesek, őszinték, hogy talán akkor is elvinnék a hátukon a darabot, ha az nem volna nagyszerűen megírva. Nem ismertem eddig Mészáros Mátét, most megtudtam hogy zseniális, ahogyan a többiek is nagyon jók. Bátran ajánlom, én is meg fogom nézni újra.