Színház

Street Beat Alternatív Tánc- és Musical Gála

előadás, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

2013. április 1-jén - a humort sem mellőzve - a Budapesti Operettszínház és a HHIH egyedülálló és sosem látott előadással lepi meg a közönségét, melynek címe: STREET BEAT. A formabontó gála egyértelműen nyit a fiatalabb generációk felé. A hip hop kultúra meghatározó és emblematikus képviseletében épül be a produkcióba az ország legismertebb kosárlabda-freestyler-csapata, a Face Team - Akrobatikus Sportszínház. Tagjai a Street Beat előadásban mutatják majd be legújabb utcai és kortárs táncokkal fűszerezett show-műsorukat, mely egyfajta új színt mutat a kosárlabda és az utcatáncok szerelmeseinek.

Szabó Dávid, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Anna, Nádasi Veronika szereplésével és az ország legismertebb street dance csapataival tarkított előadás célja, hogy megismertesse a nagyközönséggel a fiatal generációk mindennapi életének aktuális szituációit, problémáit, reakcióit. Olyan alapvető emberi értékekre hívja fel a figyelmet, melyek sajnos kezdenek eltűnni a társadalmi rétegekből: így a közösséghez való tartozás öröme, egymás tisztelete, elfogadása, és legfőképp a SZERETET.

A Budapesti Operettszínház elsőként nyitja meg kapuit a fiatal generációk legnépszerűbb mozgásformája, a street dance különböző stílusirányzatai előtt. Elsőként ad lehetőség olyan műsor bemutatására, ahol az egyik legismertebb modern kultúra, a hip hop, annak legelterjedtebb stílusjegyei és életérzése lehet a központi téma.

A Street Beat közreműködő csapatai:

Black Time Hip Hop Dance School
Face Team - Akrobatikus Sport Színház
Freestyle Dance Factory
HedoniZm Crew
IamDirty Dancecrew
Jamland Hip Hop TSE
New Dance World
R3D One
SBS Crew
That's All B-Boys Flava
The Core
Urban Dance

A(z) Budapesti Operettszínház előadása

Hozzászólások