Színház

Szív 16 Társkereső

színpadi játék, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Aki már regisztrálta magát internetes társkereső oldalra, van fogalma, milyen sajátos hangulat ? izgalom, kíváncsiság, kétségbeesés ? övezi ezeket az online kalandokat. A Transfjúz ezért is választott jól: a téma aktuális, a szövegek adottak, mindenkinek van fogalma az internet e sötét lováról. Nem beszélve arról, mennyi érzelmet és véleményt vált ki a társkeresős téma az emberekből. A színészek internetes párkereső oldalak - gúnynevén ?a húspiac? - szövegeiből, levelezésekből, blogokból állították össze a ?színdarab? szövegét, amelyet megdöbbentő hatással adnak át azoknak, akik szeretnének kitörni a merevnyakú, nyakkendős, őszes hajú színházi estekből."

Decemberben és 2012. tavaszán a Negyed6Negyed7 Fesztivál keretében bemutatott Szív 16 Társkereső ezúttal szélesebb közönség számára is látható. A párkeresés zsákutcáiról és izgalmas színeiről szóló előadás netes társkeresős szövegekből, illetve azok átirataiból épül fel.

A tér korlátozott befogadóképessége miatt előzetes jelentkezés ajánlott a transfjuz@gmail.com e-mail címen!

A(z) Fogasház előadása

Stáblista:

Hozzászólások

brenda84 2017 dec. 12. - 16:48:57
Sziasztok! Na igen, ez nagyon jó színpadi játék. Ha ingyenes online társkeresõ amirõl szó van, akkor én a www.elsotalalkozas.hu randi oldalt ajánlanám, csak ha komoly kapcsolat kialakítása a cél.