Színház

Táncórák

előadás, 2018.

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Senga és Ever szomszédok. Még sosem találkoztak. Mindketten bezárkóztak saját világukba. Senga élete a tánc, de egy balesetben súlyosan megsérült, az orvosok szerint soha többé nem táncolhat. Ever autista, különös intellektusú, akinek nehézséget jelent kapcsolatba lépni másokkal. Aztán Ever egy napon mégiscsak becsönget Sengához: tanítsa meg táncolni. Lépegetnek egymás felé, először kicsit ügyetlenül, aztán kíváncsi figyelemmel, milyen is a másik világa. Ahogy megismerik egymást, önmagukkal is szembesülnek, s érzelmekből szintén „leckéket vesznek”. Külön-külön és közösen is megpróbálnak „kitáncolni” a maguk komfortzónájából, amelyben jó ideje éldegélnek.
Az utolsó óra és az Istenek tanácsa után ismét Mark St. Germain-darabot tűz műsorra a Rózsavölgyi Szalon. Az amerikai drámaíró 2014-ben írott romantikus és szellemesen szórakoztató színműve – azon túl, hogy ajtót nyit az autisták világára –egyben elgondolkoztat is: mégiscsak közös ez a világ, amelyet ki így lát, ki úgy, hiszen mindenki másképp egyforma.

A(z) Rózsavölgyi Szalon Arts & Café előadása

Bemutató időpontja:

2018. szeptember 14., Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

10/10
marvanyos86 2022 márc. 14. - 22:31:19 10/10
Nagyszerű este volt, mert remek ez a darab, és nagyszerű benne mindkét színész.
Ajánlom mindenkinek!
Nekem 10/10! :)
9/10
Lili Marleen 2019 nov. 30. - 22:42:05 9/10
Józan László egyetemista kora óta egyik kedvencem, ez a darab nagyon neki való, tökéletesen jeleníti meg az autista fiút.Nagy gratuláció érte! :)
Ullmann Mónikát még nem láttam színpadon, nagyon kellemes meglepetés volt, szép is, jól is játszik. :) Jó este volt!