Színház

TűzTánc

tánc-show, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Hagyományos magyar zenei motívumok, világzenei tánc-show, kultúrák, stílusok misztikus találkozása.
A TűzTánc a kultúrák és stílusok találkozásaként magyar népzenei motívumokban és afrikai ritmusokban, rigmusokban egyaránt gazdag. A zenei anyag szerzői arra törekedtek, hogy kifejezzék mindazt, amit a világzenéről gondolnak. A TűzTánc ilyen, határokat átívelő ereje van.
A produkció hosszú évek munkája, a résztvevők tehetségének, tudásának ötvözésével valósult meg és kerül most színpadra.
A táncosoknak, tűzzsonglőröknek köszönhetően a TűzTánc egy látványos bemutatkozással készül, melyet a visual jockey (VJ) elemek még inkább fokoznak. A hazánkban még nem látott koncerten egyedülálló módon afrikai vokál, néptáncosok, kortárs táncművész és tűzzsonglőrök együtt lépnek fel.

Egyedülálló látványvilágával, komoly művészeti értéket képviselő hangzásvilágával a TűzTánc új színfoltot teremt a hazai zenei palettán.

A(z) Magyar Nemzeti Táncegyüttes (volt Honvéd Táncszínház) előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

Szaracén 2011 jún. 26. - 21:36:54
Aki Szent Iván éjjelén ott volt a Clark Ádám téren és részese lehetett ennek a frenetikus produkciónak, csak felsõfokban beszélhet errõl az egyedülálló projektrõl. Alig várom, hogy valahol - akár tévében, DVD-n vagy élõben - újra láthassam ezt az egészen különleges elõadást. Világzenében a Deep Forest óta ilyen zene és hozzá kapcsolódó látványos show még nem volt. Le a kalappal!