Színház

Úgy táncolnék veled

interaktív előadás, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Interaktív színházi műhely a kortárs tánc népszerűsítéséért mindenkinek.

A nagy sikerre való tekintettel újra jelentkezik tematikus eseménysorozatunk, mely lehetőséget kínál arra, hogy a kortárs tánc iránt érdeklődők most még közelebb kerülhessenek a műfajhoz. A résztvevők számára minden alkalommal két elismert alkotó részvételével tartunk szakmai programot.

Májusi házigazdák:
- Vadas Zsófia Tamara

- Szeri Viktor

Májusi témák:
"Mit eszik a szabadúszó kortárs táncalkotó?"
Performatív mesedélután megpihenve olyan mérföldköveknél, mint két táncos-koreográfus első találkozása az előadóművészeti intézményrendszerrel, a darabjaikról készült kedves-kegyes de "más nyelvű" kritikákkal és saját önterápiás céljaikkal.

Moderátor:
- Szemessy Kinga

PROGRAM: 

Beszélgetés az előadók között
Az alkotók egymás hozott témáiból felkészülve tartanak izgalmas szakmai párbeszédet, melynél a nézők is résztvevőkké válhatnak több ponton.

Vetítés
A nézők bepillantást nyerhetnek egy-egy színpadi jelenetbe, melyet az alkotók a helyszínen elemeznek is. A vetítés záró akkordjaként lehetőset biztosítunk arra, hogy minden felmerülő kérdést feltehessenek a művészek számára.

Beszélgetés az előadókkal
A már jól bevált közönségtalálkozók mintájára épülő záró blokkban résztvevőink kötetlenül beszélgethetnek az alkotókkal. 

Az esemény ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.

A(z) MU Színház előadása

Hozzászólások