Színház

Új Táncok/11

táncelőadás, 2 felvonás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A KILENCES a táncosok és a közönség kedvence, az iskola egyik legrégebbi, közkívánatra folyamatosan "repertoáron tartott" darabja. A szerkezet - a 9 fénykörben elhelyezkedő táncosok, és a motívumok kombinációja - állandó, de a struktúrát űrlapként feltöltő, a táncosok által alkotott motívumok betanulásról betanulásra változnak. Plusz, mindig akad valami újdonság, meglepetés. Lesz most is.
Zene: Gabrielle Roth
Struktúra: Angelus Iván
Próbavezető: Pete Orsolya
Koreográfia és tánc: az iskola "kezdő" csoportja

Az ÚTSZERETŐK alkotói Drávucz Petra és Szűcs Dóra Ida, akik a Budapest Tánciskola frissen végzett táncosai. Folytatják a közös gondolkodást, alkotást, amit az iskola termeiben, szellemében alapoztak meg és számos sikeres iskolai produkcióban már kamatoztattak.
"A vándorló madár elindul valahonnan, és elindul valahová. Az ősi ösztönök pókhálója abban a pillanatban összeköti az életnek, a földnek, a szívnek és a gyomornak ezt a két helyét és erről letérni éppen úgy nem lehet mint a vonatoknak a sínekről. " (Fekete István)
Zene: Gato Barbieri: Az utolsó tangó Párizsban, Mireille Mathieu: Les Yeux de L'Amour, The Zombies: The look of love


Az ÖRDÖG REMAKE LAKAT című darabban - a táncosok és az énekesek számára - ismert motívumok kerülnek teljesen improvizált helyzetekbe.
Amikor 2011-ben a POSZT-on egy köztéren egy másik darabunk remake-jét táncoltuk "a szabadság szele meg-megcsapta" a nézőket.
Tánc: az iskola táncosai.
Ének: Ágoston Béla, Mizsei Zoltán, Szarvas Dávid, Gaya Harutyunyan, Molnár Emese, Tóth Evelin

A(z) MU Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások