Színház

Világmegváltalkshow

előadás, magyar, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Aki belép hozzánk, hagyjon fel minden keménnyel.
Itt olyan tv-show lesz, ami semelyik tévében nem látható - és nem is lesz!
Mi itt minden páratlan hétfő esténként prédikálunk, sokkolunk, mulattatunk, és kíméletlenül lerántjuk a leplet a nézőkről. Ki másról? Nekünk nincs takargatnivalónk, a szabad szex hívei vagyunk: sűrűn fogjuk tehát baszogatni egymást és a nagyérdeműt.

Mi megvalósítjuk a nézők álmát, még akkor is, ha ők igazából ezt nem is akarják! (Mint tudjuk, a megvalósult álom nem mindig szép és jó.) 15 perc hírnevet (Fifteen Minutes Fame), és sok-tízezer letöltést ígérünk! Amit hétfő este élőben kapsz a pofádra, azt már kedden reggeltől láthatod index.hu-n, az indavideón.

A show-mesterek hol nevetségessé teszik alanyaikat, hol feldicsőítik őket; sárba tiporják a vendég önérzetét, vagy épp megkönnyezik; fél perc alatt lezavarják a színpadról, de az is lehet, hogy egész este csak egy vendéget faggatnak; erőszakkal rángatják föl a kiszemelt áldozatot, vagy alig győzik levakarni magukról az önjelölt exhibicionistákat... minden lehetséges. Amúgy nem kíváncsiak rád. Nem érdekli őket, hogy maszturbálsz-e, rendben van-e szexuális életed, leszarják, hogy Orbánra vagy Gyurcsányra, esetleg Vonára izgulsz-e jobban? Két dolog érdekes: sikerül-e úgy lealázni, hogy közben beszarjanak a nézők a röhögéstől, vagy alkalmas vagy-e arra, hogy úgy sztároljanak, hogy két hétre a mi műsorunktól már a Fábry is meghívjon a showjába? Minden páratlan hétfő este a gyanútlan nézőből csinálunk celebet.

Vajdai és Mogács olyan rohadékok, hogy az már szívhez szóló. Szeressük? Utáljuk? Mindegy: úgysem tudunk szabadulni tőlük.

A(z) Szikra cool*tour*house előadása

Hozzászólások