Péter Dávid megmondja

A mély kapcsolatokra és a még mélyebb behatolásokra!

Egyre jobban elszabadulnak a felszínes viszonyok, a csillapíthatatlan szexéhség, amit a pénz utáni sóvárgás se nagyon tud csillapítani. Nézzük tovább az Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot To Handle) 2. évadának további epizódjait.

Az előző posztban már kitárgyaltuk, hogy ezt a műsort milyen polcra és hova is kell pakolni. Hogy lehet, hogy azt feltételezzük, hisz a műsor így állítja be az elején, hogy az itt látható emberek csak a nemi szervükkel tudnak gondolkodni, és akkor is csak addig terjed a tudományuk, hogy a legvonzóbb embert minél hamarabb maguk alá gyűrjék. Itt még az se ciki, ha valaki 20 másodperc alatt eldurran egy kézi munkától. Sőt! Mondhatni szexi. Aztán ezek a testnedvekből gyúrt falak szépen leomlanak, megjelennek az igazi(nak tűnő) érzések, meghitt beszélgetések, kisebb lelki megzuhanások.

Amit mindenkiről el lehet mondani, hogy egytől egyig richtig elmondta a következő vagesz dumát:

a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

Ehhez képest, mindenki egyre nagyobb vonzalmat kezd el érezni a pénz iránt és csak kezdetben adja mindenki az egydimenziós kúrógép figurát.

Valaki persze nem tud tovább fejlődni, nem tud kettes szintű pokemon lenni a szerelem szigetén, nem tud az érzelmek hullámlovasának pádávánjából igazi nagymesterré válni.

A szegény ember Dexter Morganja, a látszatra pszicho- és szociopata fejjel rendelkező, és a Magick Mike-ból összekukázott felső testtel rendelkező Robert csak rosszalkodni jött, hogy rávegye az Ellenállhatatlan kísértésre delegált Emily Ratajkowski hasnomásverseny második helyezettjét, hogy kiverje neki a takaró alatt.

Nekik is végül el kellett hagyniuk a villát.  De volt itt még más kihágás is, és igen, hágás is - én kérek elnézést. 

A szabályszegés teljesen elfogadott, napi rutin, egyszerű tény lett az idei évadban. Ahogy az el is hangzott: nem telt egy úgy 24 óra, hogy valaki ne szegte volna meg a szabályokat. Oké, hogy itt a csávóknak instant magömlése van a csajoktól, akiknek meg instant peteérése a fasziktól, de a cél mégis az lenne, hogy az emberek rájöjjenek, nem minden a testiség. Ez nem egy lelkigyakorlatos ház, ahol örök cölibátust fogadó apácákat és papokat akarnak nevelni belőlük, a szereplők mégis úgy élik meg. Sokszor van az, hogy leszarják a pénzt, majd, amikor kiderül, hogy valaki szabályt szegett, egyből megy a felháborodás és a hibáztatás, a másik szemében a szálka sztori.

Képmutató szexbabák

Van egy pont, amikor a 100 ezer dollárról induló főnyeremény lemegy egészen 30 ezer dollárig. Itt már cirka 10 szabályszegésnél járunk, és még most is megy a színjáték, megpróbálják a bűnösök eltitkolni a tettüket. Lehet, sőt, biztos, hogy ez a szerkesztők utasítására történik így, hogy legyen kontent, hogy mindenki egy helyen legyen, amikor kiderül a dolog, mindenki megfelelő módon tudjon reagálni. Ezeknél a szeánszoknál jön el mindig az a tipikus jelenet, amikor kiderül, hogy

a legmacsóbb csődörök is becsicskulnak, amikor arról van szó, hogy ők smároltak 3 ezer dollárért,

sűrű elnézéseket kérnek, majd magyarázzák a bizonyítványt, hogy megérte pénzt veszíteni, mert így csak szorosabb lett a lelki kötelék. És ugyanennek az ellenkezője is lezajlik, hogy ugyanezek a pénzéhes pinabubusok és aranyesőben fürdő pasifalók 1 másodperc alatt basszák fel magukat agyilag, hogy mégis hogy merészelik egyesek egy laza dugással, egy nyelves smárral, egy értelmetlen recskázással, vagy egy kézi munkával megkurtítani a megnyerhető pénzt. És itt ömlesztve halljuk, hogy pedig ki mennyire és milyen nagyon bízik a másikban.

Idővel mégis elmélyülnek egyes kapcsolatok, és ehhez az is kell, hogy a srácok egy workshopon elkezdjenek érett párbeszédet folytatni a saját farkukkal.

Tisztelet a Kopasz Törzsőrmesternek, üdvözlet az Egyszemű Kígyónak, hahó Kicsi Én, hogy ityeg Nagy Főnök...

Ez volt az egyik legfurább jelenet: a fiúk lenéztek a gatyájukba és elkezdtek kicsit lelkizni a saját pöcsükkel. Elsőre nagyon gázul nézett ki. Robert nem is vette komolyan a feladatot, és hát valljuk be, azért tényleg elég vicces, hogy itt a pöcsükkel beszélgetnek. Pedig emlékezzünk csak vissza: az első évadban a lányoknak kellett ugyanezt csinálniuk, a jónijukat kellett megismerniük, azt kellett egy tükörrel nézegetniük. Ennek az ön- és péniszismereti szakkörnek is ez volt a lényege, hogy a fiúk megértsék, nem kell egyből minden lyukba bedugni a Jancsikát, ha vérbőség üti fel a fejét odalent. 

Ezek a könnyen dekódolható üzenetek lassan, de biztosan át is mennek, és egyesek elkezdenek őszinte - vagy annak tűnő - érzelmeket mutatni. Eddig hatalmas újdonságok nem történtek, hiába lett elhintve, hogy a készítők aztán nagyon felkészültek, a folyamatosan érkező és távozó játékosokon kívül nem történt semmi olyan, amit már ne láttunk volna. De elvileg még hátra van egy nagy fordulat. Valami történni fog az utolsó részben! Tűkön ülünk...

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu