Péter Dávid megmondja

Návai Anikó visszatért 

Igazából nem is ment el. 

Hiába, az ország egyetlen emberét - akinek megállnak, sőt puszit adnak, majd magukról szuper szenzitív dolgokat árulnak el a legnagyobb hollywoodi sztárok - nem lehet csak úgy cancelelni. 

Forrás: YouTube / Hello Hollywood

 

Az exkluzív interjúk koronázatlan királynője most egy hiánypótló Mel Gibson-cikket szállított a Természetgyógyász Magazinnak.

Az újság pontos tartalmát nem ismerem, de a nevéből adódóan van egy sejtésem, hogy milyen jellegű cikkekkel lehet tele, így elsőre, meg másodikra is furcsán hat, hogy Mel Gibsonnal akarják eladni a lapot. A célközönség valószínűleg oké, de a téma nagyon idegen lehet, hacsak nem Gibson az illóolajos gyógyítás és más homeopátiás szerek csodáiról áradozik egy-két sort benne. 

De kanyarodjunk vissza oda, hogy Návai Anikó az egyetlen, aki nem csak ad hoc jelleggel tud leülni neves filmsztárokkal interjúzni. A hollywoodi külföldi újságírók tagjaként bejárása van egy csomó filmes sajtóeseményre, ahol van 5-10 perce feltennie a teljesen súlytalan kérdéseit, meg az örök klasszikust, hogy mikor jössz már/megint Budapestre. 

Ahogy az kiderült, az írott interjúi annyira egyediek, hogy bárki össze tudja őket ollózni innen-onnan. De! Anikó a botrány után még mindig itt van. És, ha tetszik, ha nem, valahol ő korunk Friderikusz Sándora, akivel leülnek a nagy nevek.

A különbség, hogy Anikó műsorai nem hoznak eszelősen pusztító nézettséget.