Ismét szabad a nyár! Startol a PLÁZS hetedik szezonja

A Siófoki Nagystrand központjában lüktető Plázs sokak kedvenc nyári helyszíne, ahol a pihentető lazulás kéz a kézben jár az éjszakai önfeledt bulizással. A balatoni nyár idén is a pünkösdi hosszú hétvégén – azaz június 4-5-én - rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával. És ez még csak a kezdet! A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszönthetünk majd a Plázs nagyszínpadán.

Az elmúlt két év viszontagságai után jó hír, hogy idén végre ismét egy igazán szabad nyárra készülhetünk, járványügyi korlátozások nélkül vethetjük bele magunkat a nyári örömökbe. A Plázs pedig a lehető legjobb helyszín ehhez, hiszen egyszerre hozza a tengerparti hangulatot az azúrkék Balatonnal, a homokos parttal, hűsítőkkel, napágyakkal és a fesztiválok rezgéseit - az estékbe átfordulva. 

A Plázs népszerűsége nyitása óta töretlen, immáron a hetedik szezon startol el június 4-én, a pünkösdi hosszú hétvégén. A nagyszínpadot Krúbi nyitja, majd éjjel AndrewboyBárány AttilaBréda BiaDaniel NikeGabriel DancerKatapultDJKKevinMetzker ViktóriaNoNameLeftPurebeatR92Regán LiliSteve JudgeStrong R., Willcox és Yamina váltják egymást a DJ-pultnál a Grand Openingen. Másnap egy őrületes Fergeteg Party veszi majd kezdetét DJ Dominique vezetésével. Az estén már biztosan fellép a New Level Empire és a TNT, akik egy exkluzív nagykoncerttel készülnek a szezonnyitásra. És mivel a hétfő szabadnap, még bőven lesz idő kiheverni a vasárnapi bulit a vízparton… 

A Balaton parton ezen a nyáron is koncerteznek a Plázs közönségének kedvencei, azaz már biztosan fellép a Kowalsky Meg a VegaÁkosMajka & Curtis, a Halott Pénz, a Follow The Flow, Horváth Tamás, az Edda és a Neoton Família is. Azonban ezúttal is lesznek olyanok, akik először játszanak majd a felüdülés központban, mint például a mára már több ezres közönséget megmozgató Dzsúdló és Azahriah, vagy a Carson Coma, akik új, Digitális/Analóg című lemezükkel táncoltatják meg a közönséget. Rúzsa Magdi pedig nem sokkal visszatérése után adja majd első Plázsos koncertjét. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
 
Természetesen a nagykoncertek mellett tombol majd a már-már hagyománynak számító Balatoni Retro Láz, és a WeLove Balaton Festival dátumát is bevéshetjük a naptárba. Ahogy már megszokhattuk, a Plázson a balatoni naplementétől egészen a napfelkeltéig pörög a buli. Idén is „beköltöznek” a legnépszerűbb partysorozatok: a Necc Party, az Ultra Color, a Wannabe, a Next Level és a Coronita, míg ezen a nyáron először csatlakozik a bulifolyamhoz a One The Low és a Csávók csapata. Az Aréna pénteki rezidense, Metzker Viktória pedig június 24-től a megszokott hangulatot hozza majd barátaival hétről-hétre.

A Plázson minden nap hétvége, azaz a hétköznapokon is számos tematikus bulival készülnek a szervezők, míg újdonságként a Baharttal együttműködve néhány Plázs hajó is útnak indul ebben az évben.

Érdemes figyelni a Plázs weboldalát és Facebook oldalát, ahol minden megtalálható a legfrissebb programokról és infókról.