MUTASD MAGAD! Farsangi készülődés és nyereményjáték a Bondoró Fesztivállal

Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka! Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra! A Bondoró Fesztivál számára ez egy hazai terep, hiszen a vidám utcaszínházi eseményt most már harmadik éve varázsoljuk közétek nyaranta a fesztiválon. Így arra gondoltunk, hogy idén mi is csatlakozunk a farsangi álarcos mulatozások forgatagához! Hiszen az előző évet követően már mindenkire ráfér egy kis móka. Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a Farsang örömére!

A Bondoró ennek apropóján farsangi nyereményjátékot hirdet, amelyben keressük az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát! A játékra bárki jelentkezhet. A farsangi álarcok terveit e-mailben várjuk a jelentkezőktől, egészen február 1-jén 12 óráig. Ezt követően az alkotásokat egy művészekből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Kiss Ági, a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója, Sena Dagadu, énekesnő, valamint Ágoston Béla, multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója.

A játék felhívását tartalmazó videónk, amit a zsűritagokkal készítettünk, itt érhető el a Facebookon: https://fb.watch/2_FY60sJeD/ valamint a YouTube-on: https://youtu.be/FH4PU9-YvGoA legeredetibb alkotást idén a Bondoró hivatalos álarcává tesszük és megjelenik majd a nyári fesztiválforgatagban is! Sőt, egész éven át elkísér majd bennünket. Fedd fel, hogy ki vagy, és legyen tiéd a Bondoró Fesztivál 2021-es álarca!

Mit nyerhetsz?
A győztes 2db páros bérletet nyer a III. Bondoró Utcaszínház Fesztiválra, ami ez évben június 11-13. között kerül megrendezésre, Kapolcson. Emellett a nyertes Bondoró termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal is gazdagodik. A második helyezett 2db családi napijeggyel és ajándékcsomaggal gazdagodik, míg a harmadik helyezett 2db páros napijegyet és Bondoró ajándékot nyerhet.

Nevezés:
Magadat és saját álarcodat bemutató kreatív kisvideódat a bondoro@bondoro.hu e-mail címre várjuk, egészen február 1-jén 12 óráig! A játékra bárki jelentkezhet, a nevezésnek előfeltétele nincsen. A videót profi eszközökkel, de akár a telefonoddal is elkészítheted. A videókkal kapcsolatos további elvárások és technikai követelmények itt érhetők el. A technikai követelményeknek nem megfelelő pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Az e-mail tárgyában kérjük mindenképp tüntesd fel: #ittvagyok #bondoro2021