VOLTi péntekezés

Szeretek veszélyesen élni, meg lakásban. Ezért, bár nagyon fárasztó, folytatom új életemet, a gondolati fesztiválozást, ami jótékonyan hat sörfogyasztási szokásomra, ami már barnulni kezdett a négy fal között. Ma különlegesen erős napra készülök, nem bírok a bőrömmel, feszít a gengszterizmus. És egy rossz hír: elmarad az Elefánt koncert, mert az egyik tag covidos lett.

Az Ahriahra nem megyek el, mert nem elég kemény nekem most, inkább a Hajógyárhoz látogatok el, valami Slam Poetry megy ott, reménykedem benne, hogy beszólni lehet, reppesen. Ha itt begyakoroltam a bűnözős stílust, átugrok a nagyszínpadhoz, ahol a nekem való banda veri, az Irie Maffia! Ők annyira kemények, hogy aki utánuk jön, a Halott Pénz! Egyszerűen megölték! Nagyon kell ügyeljek, mert e két szervezetten bűnöző banda között játszik személyes kedvencem a Beko színpadon, a Ganxsta Zolee, aki már a zsivány öregfiúk csapatában játszik, de még nem tud róla. Nem hajlandó. Egyébként az ő közönségével délután lehet találkozni a Kert-Index kávéháznál, ha valakit ez megnyugtat.

No, és hát nem semmi jön Zolee után sem, mondhattam volna rá Supernemet, de nem. Bolyongok a színpadok között, mert keresem az ütközetet, a nevek alapján próbálok tájékozódni, így jutok el Lil Frakkhoz, kedvenc kutyánk kölykéhez, de ő inkább vicces volt, mintsem. De maradok, mert a jövő zenéje ígéretes. Úgy értem a Frakk után jövő. A banda neve 6363, öcsém, nekik mind a két félidőre kijött! Sok időt érdemes eltölteni a Telekom Kert színpadnál is, hiszen délután ott bűvész show létezik, és  minden bizonnyal jól sikerül, hiszen este Te vagy a dj! Itt fogok levezetni is, mégpedig az esti DJ Jokóval, aki megint már valami jóra emlékeztet, de már nem tudok rájönni, mi az...