A csúnya pulcsik napja

A Gyermekgyógyítók nagy utat jártak be azóta, hogy december 17. a csúnya karácsonyi pulcsik nemzetközi napja lett. Ezen a napon világszerte vicces-giccses darabokba bújnak az emberek.

A szervezők tavaly megmutatták, hogy nehezített körülmények között, járványhelyzetben sem maradhat el a csúnya pulcsik napja, most ismét nagyon készülnek, hiszen akár így, akár úgy, de idén is megtartják a valaha volt legízlésficamosabb jótékonysági eseményt. A Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért! napon a daganatos gyermekeket gyógyító kórházi központokat lehet támogatni.

Játékos kampány - életbevágóan fontos cél!

A befolyt összegből otthoni infúziós pumpákat szeretnének vásárolni minden központnak. Ennek segítségével bizonyos folyamatosan adagolt gyógyszereket otthon is biztonságosan megkaphatnak a gyerekek, így kevesebb időd kell kórházban tölteniük.

 

 

SMS-ben érkezik a segítség!

A kampányban való részvételhez mindössze 2 egyszerű lépés szükséges:
- December 17-én egy csúnya karácsonyi pulcsis képet kell megosztani Facebookon vagy Instagramon, #csunyapulcsibansegitek hashtaggel
- A 13600-as számra küldött SMS 49-es kóddal 500 Ft támogatást jelent a szervezetnek.

A kampány részletei megtalálhatók a csunyapulcsibansegitek.hu oldalon és a Facebook-eseményben.

Ismét tehetünk egy nagy lépést afelé, hogy egy országos mozgalommá nője ki magát ez az esemény, ami nem csak egy jó móka, hanem közösségépítés, kiszakadás a karácsony előtti hajtásból, ráadásul egy nagyon fontos ügy mellé áll. December 17-én viselj te is csúnya karácsonyi pulcsit és támogasd a gyermekek gyógyulását!

További infó erre és erre is!

 

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.