A Partvonal gyerekeknek (is) szóló könyvei

Februárban egy színezőkönyv és két egészen különleges emlékkönyv várja a kicsiket és kicsivel nagyobbakat a kiadótól.

Marty Noble: Jane Austen – Színezőkönyv

A Jane Austen műveiből válogatott szellemes és bölcs idézeteket Marty Noble elragadóan bájos illusztrációi teszik igazán különlegessé.

Oldalszám: 54 oldal
Ár: 1690 Ft
Kedvezményes ár: 1352 Ft



Elma Van Vliet: Anya, kérlek... Emlékek ajándékba. Kérdezz-felelek a régi időkről, napjainkról és sok minden másról – ÚJ, ÜNNEPI KIADÁS!

Az Anya, kérlek... egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden édesanyának, s egyúttal minden gyermeknek.

Mindenkinek vannak az életében nagyon fontos emberek. Van, akit azért szeretünk, amilyen, mások jelenléte pedig különös jelentőséggel bír, hiszen segítenek, hogy önmagunk lehessünk, és feltétel nélkül szeretnek bennünket. Manapság gyakran elfelejtjük elmondani ezeknek az embereknek még életük során, mennyire szeretjük őket, illetve nem tudunk elég időt tölteni velük. Ebben segít ez a könyv. Kérjük meg édesanyánkat, hogy válaszoljon a kérdésekre, és ossza meg velünk emlékeit, fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet.

Oldalszám: 160 oldal
Ár: 2990 Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft


Elma Van Vliet: Nagyi, kérlek… Emlékek ajándékba. Kérdezz-felelek a nagymamával régi időkről, napjainkról és sok minden másról – ÚJ, ÜNNEPI KIADÁS!

A Nagyi, kérlek... egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden nagymamának, s egyúttal minden családtagnak.

Vannak nagymamák, akik negyvenöt évesek, és vannak, akik már a kilencvenötödik évükben járnak. Akadnak olyanok, aki városban nőttek fel, akik az egész világot bejárták már, de olyanok is, akik még mindig abban a kis faluban élnek, ahol gyermekéveiket töltötték. Egyvalami azonban minden nagymamában közös: sokat tudnak a múltról és saját magukról. Történeteikkel pedig gazdagabbá tehetik gyermekeik és unokáik életét. Azokkal a történetekkel, amelyeket a régi időkről, a máról és az életük során összegyűjtött tapasztalatokról mesélhetnek el. Ajándékot, mint tudjuk, nem illik visszaadni. Ez a könyv azonban kivétel. Kérjük meg a nagymamánkat, hogy válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk emlékeit, fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet.


Oldalszám: 160 oldal
Ár: 2990 Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft


(via Partvonal Kiadó)