A Pindúr pandúrok új ruhakollekción és LEGO-figurákként szálldosnak

Katie Eary divattervező Pindúr pandúrok inspirálta, 15 darabból álló kollekció a girl powert, az egyenlőséget és a diverzitást ünnepli.

A girl power Cartoon Network-ös nagykövetei, a Pindúr pandúrok és a londoni divattervező Katie Eary megállapodása a Londoni Divathéten került nyilvánosságra.

Katie Eary első női, a következő őszi-téli szezonra szánt ruhakollekciója a londoni Maddox Galériában debütált divatdiktátorok és ízlésformálók szeme előtt. A kritikusok által is elismert divattervező legújabb munkájának bemutatása egybeesik a Pindúr pandúrok premierének 20. évfordulójával. Az új ruhák stílusa, üzenete megegyezik a sorozatéval: ti. hogy nőnek lenni jó, és az sem baj, ha az ember nőként vagány, sőt!

A 15 darabos Pindúr pandúrok-kollekcióban megtalálhatók topok, pulóverek, nadrágok és más ruhadarabok, amelyek Európa-, Észak Amerika- és Ázsia-szerte az év második felétől lesznek elérhetőek áruházakban és butikokban. Early a kereskedelmi egységek számára testreszabott kirakatkoncepciókat is készít.

„Nagy rajongója vagyok a Pindúr pandúroknak, és nagyon lelkes vagyok, amióta a Cartoon Networkkel megállapodást kötöttem. Az volt a szándékom, hogy a három kislányt a girl power új korszakába vigyem tovább. A kollekcióm célja a diverzitás ünneplése mellett az, hogy csökkentse a társadalmi nemekkel kapcsolatos előítéleteket. Bízom benne, hogy a kollekcióm a lányok új nemzedékét fogja arra ösztönözni, hogy erősnek érezze magát.”