Ajándékért kedvezmény

Az évnek ebben az időszakában különösen jól esik valami jót is tenni, például ajándékot adni valaki olyannak, aki e nélkül az aprócska gesztus nélkül valószínűleg semmit sem kapna. Most a segítségnyújtás szívet melengető érzésén felül egy kedvezménykuponnal is gazdagodhattok. Kössétek össze a jót meg a még jobbat, és segítsetek másokon!

A Tropicarium számára is fontos, hogy az ünnepek közeledtével minél több rászorulónak nyújtson segítséget, és másokat is ösztönözzön erre. Ezért december 26-ig gyűjtést szerveznek egy gyermekkórház és gyermekotthon számára. Vigyél magaddal egy cipősdoboznyi ajándékot (például plüss, babák, autók, kártya, társasjáték, puzzle, könyv, rajzeszközök), ami számodra már unalmas vagy nem használod, és szerinted más kisgyermek örülne neki, olyan ajándékot tegyél a csomagba, aminek Te magad is örülnél!

 

A szervezők azt kérik, hogy külön csomagold a doboz tetejét és az alját, hogy ellenőrizhessék a tartalmát mielőtt átadják őket a gyerekeknek. Élelmiszert ne pakoljatok a csomagba, ez az akció elsősorban a játékokról szól. Ha megvagy a dobozzal, vidd el a Tropicariumba és add le a pénztárnál, cserébe 15%-os kedvezményt kapsz, amit a teljes árú Tropicarium belépőjegyre tudsz érvényesíteni. Ez ugye a jó tett helyébe jót várj klasszikus esete. 1 ajándékdoboz 1 fő kedvezményes belépésére vonatkozik.

Siessetek, hogy még december 26-ig le tudjátok adni az ajándékokat!

További infókért klikk ide!

 

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.