Családi filmek december 31-re

Az év utolsó napján a kicsiket az Asterix tizenkét próbája, a Végre otthon!, a Rio 2., a Hacsi - A leghűségesebb barát, az Asterix: A varázsital titka és a Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó, míg a nagyobbakat a Percy Jackson - Szörnyek tengere, a Dumbó, a Charlie és a csokigyár, az Elvitte a víz és az Egy kutya négy útja várja.

Asterix tizenkét próbája

Film+ - december 31., 7.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Krisztus előtt ötvenben Galliát áthatolhatatlan erdőségek uralták, melyekben fenséges csend honolt. Julius Cézárnak, kemény harcok árán ugyan, de sikerült meghódítania Galliát, hogy rányomja a római civilizáció diadalmas bélyegét. Ám egyetlen kis falucska még mindig bevehetetlenül tartja magát. Julius attól tart, hogy soha nem tudja uralma alá hajtani a hajthatatlan falucskát, ezért üzletet ajánl Asterixnek és barátainak: ha kiállnak 12 általa kitalált próbát, Cézár átadja nekik a Római Birodalmat. Ha viszont elbuknak a próbán, ők hódolnak be a Birodalomnak.

Végre otthon!

SuperTV2 - december 31., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

Percy Jackson - Szörnyek tengere

TV2 - december 31., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Percy megtudja, hogy van egy szörnyeteg féltestvére, azon töpreng, hogy Poszeidon isten fiának lenni inkább átok, mint áldás. Ám nincs sok ideje a töprengésre, a félisten kamaszok különleges táborát ugyanis veszély fenyegeti. Percy és barátai csak úgy menthetik meg a pusztulástól, ha megtalálják a varázslatos erejű Aranygyapjút. A nyomok Washingtonba, majd a floridai tengerpartra vezetnek, ahol veszélyes odüsszeia veszi kezdetét a Szörnyek tengerén, amit az emberek Bermuda-háromszögként ismernek.

Dumbó

HBO - december 31., 9.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, amit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám mikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete hihetetlen fordulatot vesz, magára irányítva a meggyőző üzletember, V.A. Vandevere figyelmét is, aki varázslatos vastagbőrűeket gyűjt új, eddig sosem látott szórakoztatóműsorához. Dumbó így új magasságokban szárnyalhat a bűbájos és lélegzetelállító légtornász, Colette Marchant oldalán, mígnem Holt megtudja, hogy a csillámporos külső mögött Dumbó új otthona sötét titkokat őriz.

Rio 2.

SuperTV2 - december 31., 10.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Azúr és Csili boldogan él három fiókájával Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján. Csili szerint azonban a kicsiknek hasznára válna, ha belekóstolnának az igazi madáréletbe is, jót tenne nekik egy kalandtúra az Amazonas vadonjában. A városhoz szokott családfő nehezen boldogul a dzsungelben, ráadásul találkoznak Csili elveszettnek hitt apjával. Eduardo örül, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli esetlen vejét. Azúr aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt elveszítheti családját.

Hacsi - A leghűségesebb barát

TV2 - december 31., 11.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi. A kutya azonban élete végéig hűségesen várta a professzort, minden nap megjelent az állomáson.

Charlie és a csokigyár

Viasat3 - december 31., 13.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.

Asterix: A varázsital titka

HBO - december 31., 13.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó

TV2 - december 31., 13.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

Elvitte a víz

Paramount Channel - december 31., 13.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába.

Egy kutya négy útja

Film Now - december 31., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nagy sikerű Egy kutya négy élete című film folytatásában miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.