Családi filmek hétfőre

A karácsonynak vége, de a szünet még tart, és nagyjából ez az összes jó hír, amit el tudunk mondani mára. Azért ha néznétek valamit, mi ezeket ajánljuk.

Apáért mindent

Filmbox - december 27., 7.45
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ida tizenkét éves és szenvedélyes fal- és sziklamászó. Papája Klaus egyszer életében megmászta a Mount Everestet, s egész napját szenvedélyének, a gokartnak szenteli. Ez egyben munkája is. Ida mamája, Maria egy bankban dolgozik. Boldogan élnek, míg egy napon, ki nem derül, hogy Klaus súlyos beteg. Dániában ezt a ritka betegséget nem tudják még gyógyítani. Ida papája csak akkor gyógyulhat meg, ha családja Amerikába küldi kórházba, egy speciális operációra, ahhoz azonban tengernyi pénz kell. Ida és barátai elhatározzák, hogy a föld alól is előkerítik a szükséges összeget.


Verdák

HBO - december 27., 10.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik, minden vágya, hogy elhódítsa a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda szedi a dísztárcsáit és felkerekedik. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben.

 

Merida, a bátor

HBO - december 27., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Fergus király birodalma a skót Felföldön terül el. A lánya, Merida hercegnő nem tiszteli a hagyományokat, a saját életét akarja élni. Szembeszáll a régi szokásokkal és a hatalmas hadurakkal, a masszív Lord MacGulfinnal, a mogorva Lord Macintosh-sal és a kötekedő Lord Dingwall-lal. A tetteivel akaratlanul is káoszba sodorja a királyságot és saját magát, de bátorságával példát mutat a népének, és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök sorában.

 

Vigyázz, kész, szörf 2.

AXN - december 27., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre valóra válik Cody - az első részben megismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkeznek a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült sztárszörfösök. Egy misztikus helyre indulnak, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody mindent megtesz azért, hogy őt is bevegyék a csapatba...


Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens

TV2 - december 27., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid újból kénytelenek vándorútra indulni, amikor egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni, de a trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát...


Egy kutya hazatér

RTL Klub - december 27., 15.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel. Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell, de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.


Delfines kaland 2.

VIASAT3 - december 27., 17.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

2011-ben egy delfin története megrázta a világot. A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - és ami még ennél is több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet: új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el.

 

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.