Családi filmek húsvét hétfőre

Két virtuális locsolás között kukkantsatok bele az ünnepi tévés kínálatba is, hiszen ma megismerkedhettek a roppant mókás, szőrbe csomagolt, csupaszív ősünkkel, Mr. Linkkel, láthatjátok a lebegő szöszön lakó fura kis lényeket, valamint Drakula grófról kiderül, hogy remek nagypapa - vagy legalábbis nagyon igyekszik.

A hiányzó láncszem

Film Now - április 13., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra. A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával.


Paddington 2

RTL Klub - április 13., 11.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse.


Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó

SuperTV2 - április 13., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nemcsak egyszerű szörny. A távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol lehetnek. Ezenkívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálják halálra nevettetni nézőiket...


Horton

Paramount Channel - április 13., 14.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Horton, az elefánt egy segélykiáltásra figyel fel, amely a levegőben lebegő szöszről érkezik. Kiderül, hogy a szöszön értelmes civilizálció él, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi Kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a veszélybe került kifalviakat, és olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek.


Az Emoji-film

Sony Movie Channel - április 13., 14.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba. Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket...


Narnia Krónikái - Caspian herceg

VIASAT3 - április 13., 15.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.


A Lego kaland 2

HBO - április 13., 17.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valaha minden szupi-szuper volt... de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.