Családi filmek karácsony napjára

A mai bejgli és mézeskalács adag mellé pont jól fog jönni egy kicsit könnyedebb néznivaló is.

Karácsony az elvarázsolt erdőben

RTL - december 25., 7.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Medvelak lakói és a szomszédság lázasan készülődnek karácsonyra, díszítenek, sütnek-főznek, és lelkesen csomagolják az ajándékokat. A kis bocs egy nappal karácsony előtt ráébred, hogy megfeledkezett medvemama ajándékáról. Ráveszi legjobb barátját, Bénit, hogy titokban kísérje el az elvarázsolt erdőbe ajándékot keresni. Nem is sejtik, hogy a rettegett Búbanya csak arra vár, hogy a házához tévedjenek...


Szaffi

Moziverzum - december 25., 11.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered.


Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

m2 / Petőfi TV - december 25., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mikor a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, új tagra van szüksége a csapatnak, ráadásul nagyon gyorsan! Pamacs, a kis lovacska egy messzi farmon él, és mer nagyot álmodni! A Mikulás szánhúzója akar lenni annak ellenére, hogy nem is rénszarvas. Barátai támogatásának köszönhetően nem reménytelen az elképzelése, csak sok munka, szerencse és jóindulat kell hozzá.


Végtelen történet

M5 - december 25., 16.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az édesanyja nélkül Bastian magányos elfoglalt apja mellett és osztálytársai között is idegenül érzi magát. Egyszer, amikor a fiúk megkergetik, egy különös könyvesboltba menekül. A bolt különc tulajdonosa egy még különösebb könyvet ad a kezébe, amely varázslatos utazásra viszi olvasóját.


Robinson Crusoe

SuperTV2 - december 25., 17.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a kalandvágyó papagáj egy tenyérnyi szigeten él vidám barátaival. Az aprócska madár minden alkalmat megragad arra, hogy bizonyítsa társainak, létezik egy másik világ is a szigetükön túl, amit egy napon ő is be fog járni. Egyszer azonban szörnyű vihar tombol a térségben, ami egy hajóroncsot sodor a partra, benne Robinson Crusoe-val...


DC Szuperállatok ligája

HBO 2 - december 25., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kripto, a Szuperkutya és Superman elválaszthatatlan barátok, akik ugyanazokkal a szuperképességekkel rendelkeznek, és együtt küzdenek a bűnözés ellen Metropolisban. Amikor Supermant és az Igazság Ligájának többi tagját elrabolják, Kryptónak meg kell győznie egy szedett-vedett menhelyi falkát, hogy segítsenek neki megmenteni a bajba jutott szuperhősöket.


Az elfeledett karácsony

m2 / Petőfi TV - december 25., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Elise egy csupa szív nyolcéves kislány, akit egy reggelen különös érzés kerít hatalmába. Bár nem tudja megmondani miért, úgy érzi, ez a nap más, mint a többi, ám hiába mesél erről családjának és barátainak, senki sem érti, mire gondolhat. Kénytelen hát egyedül felkerekedni, hogy utánajárjon, vajon miért olyan különleges ez a bizonyos dátum.