Családi filmek keddre

Robogunk tovább a szünidei matinévonaton, ugyan a filmes muníció csappant mértéke igen jelentősen befolyásolta mai listánk minőségét, de egy-két értékelhető darab így is fönnakadt a szűrőn.

A dzsungel könyve

HBO - december 28., 9.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mauglit, az embergyermeket farkasok nevelték fel a dzsungelben. Amikor találkozik a félelmetes tigrissel, Sir Kán megfenyegeti, hogy elpusztítja őt. Maugli ezért elhagyja otthonát, és egy lenyűgöző utazásra indul, melynek során ezernyi izgalmas kaland vár rá.


Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete

Filmcafe - december 28., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Cortez-testvérek immár egy éve tudják, hogy szüleik igazi kémek, sőt hősök, akik megmentették a világot. Most már Juni és Carmen is teljes jogú kém a családban. Legújabb megbízatásuk az amerikai elnök lányának védelme, de két rivális kémkölyök feltűnése mindent megkavar...


Sonic, a sündisznó

TV2 - december 28., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jószívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és hihetetlenül akciódús kalandokba keverednek.


Dennis, a komisz ismét pimasz

Film+ - december 28., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dennis (Justin Cooper) kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő egy játékos békával lepi meg legeslegjobb barátját, Wilson bácsit (Don Rickles). Aztán hamarosan megtudja, hogy nagypapája (George Kennedy) hozzájuk költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt. A hír Mr. Wilsont féltékennyé teszi, és versenyre kel Johnson nagypapával. Legyen az táncos rendezvény, helyi jelmezbál vagy fejest ugró bajnokság, a két öreg őrült helyzetekbe keveredik.


Nagyon vadon 2.

AXN - december 28., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztülhúzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat...


Minyonok

SuperTV2 - december 28., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, így most kénytelenek új nagyfőnököt keresni, Kevin, Stuart és az imádnivaló kis Bob nekivág a világnak, hogy megkeressék azt az új főgonoszt, akit a fajtájuk követhet.


Gólyák

RTL Klub - december 28., 19.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát...

 

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.