Családi filmek keddre

A hosszú hétvége zárásaként vár még ránk pár rémesen jó mozi, és mivel a hét további, dolgosabbik fele csak 3 napig tart, így igazán nem érdemes elszontyolodni sem.

Scooby-Doo és a tavi szörny átka

RTL Klub - november 1., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Diána, Vilma, Fred, Bozont és Scooby nyári munkát vállalnak egy golfklubban, ahol azonban különös dolgok történnek. Újabb rejtély vet árnyékot a helyre, ráadásul Bozont belehabarodik Vilmába. Pedig a csapatnak nem kis kihívásnak kell eleget tennie, ha le akarják leplezni a misztikus tavi szörnyet.


Csodapark

TV2 - november 1., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni azt.


TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök

Paramount Network - november 1., 12.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Furcsa dolgok történnek New Yorkban, és hamar kiderül, hogy a városnak még soha nem volt ennyire szüksége a Tini Nindzsa teknőcökre. Leonardo, Raffaello, Michelangelo és Donatello újra előmásznak a csatornarendszerből, hogy megvédjék a várost.


Rém rom

AXN - november 1., 13.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém...


A Madagaszkár pingvinjei

Moziverzum - november 1., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog.


Roger nyúl a pácban

SuperTV2 - november 1., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hollywoodban járunk, az 1940-es években. Roger nyúl egy szeretetre méltó, bőbeszédű balfácán rajzfilmsztár, aki családi okok miatt az utóbbi időben kicsit szét van csúszva. Amikor meggyilkolják Marvin Acme-t, az egyik éjszakai klub tulajdonosát, Roger nyúl lesz a bűntény elsőszámú gyanúsítottja. Eddie Valiant magándetektív próbálja meg kibogozni a szálakat...


Szörnyen boldog Halloween

Minimax - november 1., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Salma az egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város, valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgeval és Pedroval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színpompás világa.