Családi filmek március 15-re

Az ünnepi alkalmak általában igen jót szoktak tenni a tévés kínálatnak, és most sincs ez másképp - remek családi filmekkel ünnepelhetitek a mai napot is!

Tomboló blöki

Film+ - március 15., 9.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki macska...


Szaffi

TV2 - március 15., 11.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered.


Nagyon vadon

VIASAT3 - március 15., 12.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba.


Croodék

TV2 - március 15., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket. Sokáig ki sem dugják az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.


Addams Family – A galád család

Filmbox Premium - március 15., 16.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gomez és Morticia Addams New Jersey-ben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakályossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, így a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától – a szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi tekintetek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmodik ide. Csak idő kérdése, mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.


Macskafogó

Prime - március 15., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...


A három kismalac

Minimax - március 15., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A három kismalacnak egy gonosz farkas miatt el kell hagynia otthonát. Elhatározzák, hogy építenek egy új házat maguknak, de nem tudnak megegyezni, hogy miből építsék, ezért külön külön kezdenek építkezni. Az első szalmából, a második fából, a harmadik a legokosabb pedig kőből építi meg a házát...