Családi filmek péntekre

A kicsiket a Barátaim, Tigris és Mackó: A nagy mulatság, a Hahó, a tenger!, a Karácsony Artúr, a Gru 2 és a Pettson és Findusz - Kis gondok, nagy cimborák, a nagyobbakat az Egy ropi naplója, a 101 kiskutya, valamint a Jégvarázs várja.

Barátaim, Tigris és Mackó: A nagy mulatság

RTL Klub - november 1., 8.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Micimackó, Tigris, Dalma és a többiek ragyogó napra ébredtek. Elhatározzák, hogy nagyszabású pikniket rendeznek a Hét Fenyőfák körüli nagyréten. A mulatságra mindenki hivatalos! Nyuszi olyan nagyszerűen megszervezte a programot, hogy kinevezik fő-fő polgármesternek. Ám a Százholdas Pagony sokféle lakóját mégsem olyan könnyű összeterelni!

Karácsony Artúr

Film Now - november 1., 9.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

Hahó, a tenger!

TV2 - november 1., 9.45
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Kovács Öcsi nemsokára kistestvért kap, s a szülőknek komoly gondot okoz, hogyan mondják meg neki az újságot. Végül is barátnőjétől előbb tudja meg, mint szüleitől, s ezen meg is sértődik. Hogy lehet, hogy mindenki előbb értesül ilyen komoly dologról, mint ő? És hogy már előre ennyit foglalkoznak egy "idegennel", akit nem is ismer senki.

Egy ropi naplója

Paramount Channel - november 1., 12.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Greg utálja az iskolát. Szerinte a felső tagozat a legostobább dolog, ami létezik. Nincs rémesebb és megrázóbb élmény számára, mint a kócos, szeplős idiótákkal, a bugyuta szájhősökkel és a borotválkozó nagyfiúkkal való találkozás. A szenvedését, állandó megpróbáltatásait sajátos módon próbálja oldani a srác, arra készül, hogy naplót ír. Nem olyan ömlengőset, amit a lányok szoktak, hanem igazi naplót, amelyben megörökíti a világról, az iskoláról, a családról és az emberekről alkotott véleményét. Így születik meg "ropi" naplója.

Gru 2

Mozi+ - november 1., 16.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

101 kiskutya

Viasat3 - november 1., 16.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának...

Jégvarázs

RTL Klub - november 1., 19.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Pettson és Findusz - Kis gondok, nagy cimborák

Minimax - november 1., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Findusz, a fiatal és bátor kandúr otthon után kutatva az öreg Pettson farmján talál menedéket, ezzel egyszer s mindenkorra véget vetve az öregember magányos életének. Egy csodálatos barátság kezdete ez.